Heti horoszkóp: november 2. – november 8.

Heti horoszkóp: november 2. – november 8.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Skorpió és a Nyilas jegyűek is összeszűrhetik a levet valakivel a héten. Vajon, mi sül ki az afférból?

KOS
(Március 21. – április 20.)

A munkahelyeden izgalmas kihívások várnak rád – lehet, hogy ez lesz az, ami kimozdít végre a melankóliádból. Érdemes minden erőddel a rád váró feladatokra koncentrálnod, mert ha most megállod a helyed, nem csak a kollégáknak, de önmagadnak is bebizonyítod, milyen sokra vagy képes. Az önbizalmadnak pedig igencsak szüksége van a sikerélményekre. A diétádra nem érdemes rágörcsölnöd: ha túl sokat akarsz egyszerre, annak csak kudarc lehet a vége!

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Az a te gondod, hogy túlságosan is fontos szempont a számodra, az, hogy mások mit gondolnak rólad, hogyan látnak téged. Energiáid nagy részét arra fordítod, hogy a látszaton, a tökéletes imidzseden ne essen csorba. Nem szeretnénk nagyon kiábrándítani, de hidd el, aki ismer és szeret téged, az már rég átlát a mesterkedéseiden, azt nem tudod becsapni. Éppen ezért ne utasítsd el, ha egy barát felajánlja a segítségét vagy csak tapintatosan a hogyléted felől érdeklődik. Ha baj van, nem biztos, hogy meg tudod egyedül oldani, de mondunk egy újságot: nem is kell! Ne utasítsd el a segítő kezeket!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Túlontúl szeszélyes, vad és kiszámíthatatlan vagy: ez első körben imponálhat a pasiknak, mert izgalmasnak, belevalónak tartanak, hosszú távon azonban elijeszted őket. Nem azzal van baj, hogy erős vagy, független, és tudod, hogy mit akarsz, hanem azzal, hogy teljes mértékben nélkülözöl mindenfajta kompromisszumkészséget. Ha épp nagy reményeket táplálsz egy bimbózó kapcsolat iránt, ezt tartsd mindenképp szem előtt. A karrieredben jól működik ez a fajta hozzáállás, bár a beosztottjaidat eléggé megviselheti a kiszámíthatatlanságod. Próbálj lazítani és jobban megbízni másokban.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Mivel ilyenkor hajlamos vagy depresszióba süllyedni, vértezd fel magad a tél ellen. Mozogj többet, emeld a heti edzéseid számát és időtartamát és tölts minél több időt a szabad levegőn – főleg a naposabb napokon. A munkahelyi pörgés lassan alábbhagy, érdemes lenne kivenni pár nap szabadságot, mialatt elszöszöghetsz otthon és kedvedre csinosítgathatod a lakásodat.
A család mindennél fontosabb a számodra, de most úgy érzed, kicsit a terhedre vannak, emiatt furdal a lelkiismeret. Ne legyen rossz érzésed, néha mindenki vágyik egy kis magányra.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Az álmatlanság, ami napok, hetek óta kínoz, tovaszállt, végre ismét sikerül kipihenned magad. A jól működő párkapcsolatod minden igényedet kielégíti, éppen ezért hajlamos vagy elhanyagolni a barátokat, rokonokat, akik ezt szóvá is teszik. Nem kell azonnal megsértődni, inkább próbáld úgy alakítani a programodat, hogy nekik is legyen hely benne. A munkahelyeden még egy utolsó nagy hajrá hátravan, ha ezt végigcsinálod, utána már gyerekjáték lesz az év vége. Koncentrálj és légy résen, tudod, a felelősség nagy része a te válladon nyugszik.


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Mostanában mintha valahogy kevesebb időt fordítanál azokra a dolgokra, amik korábban örömet szereztek neked. Emlékszel, mikor olvastál el egy jó könyvet utoljára? Vagy mikor voltál moziban, színházban? A konyhában is szívesen alkottál régebben, ám mostanában az estéid, hétvégéid csak kanapén gubbasztással telnek.
Ne engedd, hogy felőröljenek a mindennapok, és azt se, hogy mások elvegyék tőled azokat a dolgokat, amiket igazán szeretsz. Csak rajtad múlik!

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Egy új tanfolyam vagy munkahelyi előléptetés alaposan próbára tesz, most végre megdolgoztathatod az agyetekervényeidet és kiléphetsz az unalmas rutinból. Ha döntéseket kell hoznod, ne hamarkodd el, főleg ha nem a megszokott területen belül kell mozognod. Akár mások véleményét, segítségét is kikérheted, nem fog ettől csorbulni a tekintélyed. Figyelj oda a gyerekeidre, lehet, hogy elhanyagolva érzik magukat, vagy valami nyomja a szívüket, azért viselkednek ilyen bosszantóan.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Nehézkesen indul a hét, de a kilátásba helyezett munkaút tartja benned a leket: tudod, hogy jó buli lesz és már alig várod, hogy indulhass. Talán titkon abban reménykedsz, ő is ott lesz? Vigyázz, nem biztos, hogy jó ötlet keverni a munkát a magánélettel és összeszűrni vele a levet, de hát végső soron ezt a döntést neked kell meghozni. Itthoni dolgaidat intézd úgy, hogy ott semmi ne zavarjon, nem lesz sikeres az utazás, ha folyton máshol jár az eszed, és az e-mailjeidet nézegeted a telefonodon.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Úgy tűnik, végzetesen belestél valakibe, aki abszolút tiltott gyümölcs, és látszólag elérhetetlen távolságokra van tőled. Látszólag. A valóságban azonban lehet, hogy más a helyzet – ismered a mondást, nem? Aki mer, az nyer! Tedd meg az első lépést, nincs vesztenivalód, így legalább tudod, hogy megpróbáltad és rajtad nem múlt a boldogságod.
Az biztos, amíg ez az érzés ilyen erősen munkál benned, másnak nincs esélye labdába rúgni nálad, így jónéhány más potenciális jelöltet elijeszthetsz.

BAK
(December 22. – január 20.)

Mostanában nem szolgált valami jól az egészséged, de te ennek ellenére sem voltál hajlandó pihenni. Ne csodálkozz, ha a héten teljesen kidőlsz, a betegség a tested jelzése, hogy ideje szünetet tartani és visszavenni a tempóból. A családra mindig számíthatsz, meglátod, még a bűnrossz gyerekek is angyali báránykává változnak most, hogy anyu beteg. Idd meg a teát, vedd be az orvosságot és aludj sokat – ne izgulj, nem dől össze a világ amíg összeszeded magad.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Ideje elgondolkodni azon, hogy beszerezz egy kis házi kedvencet! A kisállat bizonyítottan jó hatással van testre és lélekre egyaránt, ráadásul rendszert visz az ember életébe. Ha egyedül élsz, azért, ha pedig családod van, azért lesz jó ötlet elzarándokolni egy menhelyre és örökbe fogadni egy kismacskát vagy kiskutyát.
Szüleid olykor az agyadra mennek és kikészítenek, de ne feledd, csak azért viselkednek így, mert mindennél jobban szeretnek, és aggódnak érted. Légy velük türelmesebb!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Régi vágyad, hogy önkéntes munkát vállalj valamelyik gyerekekkel foglalkozó szervezetnél: most úgy tűnik, a körülmények is úgy alakulnak, hogy megengedheted magadnak, hogy ennek szenteld az idődet. Válassz körültekintéssel, jól nézd meg, mit várnak tőled, és mi az, amit te adni tudsz. Akár egy külföldi programot is bevállalhatsz – elsőre talán ijesztőnek tűnik, de ne feledd: mindehol emberek vannak!

9 éves kislány írta minden idők legsikeresebb publikációját ebben a szakfolyóiratban

A tanulmány kapta a legmagasabb értékelést a folyóirat történetében. Arról szól, hogyan lehet lányokat bevonni a tudományos életbe a Twitteren keresztül.

A legviccesebb kérdések egy utazási iroda dolgozójához, aki megpróbált nem röhögni

Egy utazásra alaposan fel kell készülni, épp ezért egyetlen kérdés sem hiábavaló. Ha más nem, mi legalább jót röhögünk rajta.

4 fontos illemszabály borozás közben

Bár borfogyasztásnál a legfontosabb, hogy élvezzük a finomabbnál finomabb borokat, azért ha elegáns helyen, társaságban fogyasztjuk ezt a csodálatos italt, van egy-két szabály, amit nem árt betartanunk.

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Szüzek megmutathatják, hogy mire képesek, a Vízöntők türelmét próbára teszi valaki

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz az egyes csillagjegyek ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Sétálnál a Holdon? Akkor ez a földi paradicsom a neked való úti cél

Mit gondolsz, hol készült ez a kép? Eláruljuk, egy csodálatos szigeten!

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft