Heti horoszkóp: október 26. – október 30.

Heti horoszkóp: október 26. – október 30.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Kosok kezdjenek el végre hinni önmaguk erejében, a Bikák pedig koncentráljanak a belső világukra!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Eljött az idő, hogy egyszer és mindenkorra leszámolj kishitűségeddel, mert egyre rosszabb dolgok, szituációk és kapcsolatok kezdik jellemezni a mindennapjaidat! Érdemes lenne felkeresned egy közeli barátot, lelkivezetőt vagy pszichológust, hogy megfogalmazd magadnak és utánajárj, vajon honnan ered és hogyan közömbösítheted ezt a negatívum-gócpontodat. A hét második felében izgalmas ismeretséget köthetsz, de ne lovald bele magad nagyon! Élvezd ki a szép őszi napokat és irány a természet!

BIKA
(Április 21. – május 21.)

A párkapcsolatod körüli szorongás, félreértett szituációk és rossz kommunikáció kezd elhatalmasodni a hétköznapjaidban. Rendszerezd soraidat, próbálj lelassítani a munkahelyi dolgaidban, és most fókuszálj a belső énedre. Bármit kipróbálhatsz: jóga, meditáció, ima, zeneterápia az otthoni fürdőkádban és a stressz teljeskörű kizárása! Szükséged van ezekre, ha nem megy máshogy a héten iktass be pár szabadnapot és ha tudsz egy kicsit vonulj el, költözz haza. A dobozok és a múltad úgyis egy kis portalanításért könyörög, itt az idő, hogy lezárd a régi érzelmeket, sérelmeket.

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Teljesen a munkád megszállottja lettél, a családod, a közelebbi barátok már szinte rád sem ismernek, és ennek hangot is adnak, bár te szinte meg sem hallod őket. Az nagyon szuper, hogy szereted és jó is vagy abban, amit csinálsz, de ne feledd: a személyes kapcsolatok, a szeretet egy idő után meg tud keseredni, ha nem táplálod! Legyél figyelmesebb és értékeld jobban, hogy ilyen nagyszerű és gondoskodó családod, környezetet kaptál a sorstól. Különleges programok és egy nagy kérdés vár rá a héten, készülj fel egy új korszakra a kedveseddel!

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Igen, most hagyd abba, ebben a szent pillanatban az önvádaskodást! Szuper, okos, független és gyönyörű nő vagy! Nem lehet, hogy egy távoli ismerős szavai ennyire tönkretegyenek! Fókuszálj másra, mondjuk írd össze, hogy mit tervezel a héten, hova utazol, milyen nagyszerű dolgok várnak rád? Ezt a papírt tedd a hűtődre vagy a bejárati ajtódra és olvasd el minden nap! A baráti körödben egyre több a náthás, te ne várd meg, míg levesz a lábadról, biztosítsd be magad egy csomó gyümölccsel és sok-sok teával! Amunkahelyedre is szerezz be egy szépséges termoszt, hogy legyen kedved a napi 2 liter gyümölcsteához.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Most irtó pörgős, kihívásokkal teli időszakon vagy túl és ezt bizony a párod is érzi. Nem volt időd rá, pedig vele is villámsebességgel történtek a dolgok. Mit szólnál egy meglepetés-utazáshoz? Ne szólj róla, ne kérdezz rá, csak pakolj magatoknak néhány váltás ruhát és rabold el szó szerint! Egy erdőben levő hotel vagy egy tóparti kis házikóban eltöltött néhány romantikus este újra felmelegítheti a kapcsolatotokat, ne izgulj! A szüleidnek is szüksége lenne rád, róluk se feledkezz el, hívd ezen a héten naponta az anyukádat, nagyon fog örülni neki!


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Legyen ez a hét egy igazi böjti időszak, ami a netezést illeti. Szánj több időt a sportra és a baráti beszélgetésekre. Ne a virtuális énedet szépítgesd, ne a profilodat csinosítgasd, hanem az igazi arcodat hidratáld és a bőröddel foglalkozz! Vegyél sportbérletet, ami természetesen egy új edzőruhát is jelent! Vesd bele magad a környezeted felfrissítésébe, bújd a lakásokkal, belsőépítészettel kapcsolatos magazinokat, blogokat, inspirálódj és valósíts meg legalább öt újdonságot! Ahét végére rendezz "házfrissítő" bulit és beszélgessetek végre egy nagyot a barátnőkkel!

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

A családi konfliktusok és csatározások teljesen elvették a kedved a szerelmi kapcsolatod komolyra fordításától. Pedig a párod már nagyon türelmetlen, sürgetné az összeköltözést, a házasságot. Döntened kell, nem húzhatod tovább a dolgokat, mérlegelj, írd össze a pro-kontrákat és próbáld kibékíteni a feleket. Nem szabad ráhúzni a szüleid kapcsolatát a sajátodéra: a titok a megfelelő és őszinte kommunikáción nyugszik. A párterápia már nem ciki, hanem sokaknak életmentő segítség, ne érezd kudarcnak, ha kipróbáljátok!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Tele vagy pozitív kisugárzással, életerővel, jókedvvel! Úgy indul a hét, ahogy a Boldogság Nagykönyvében meg van írva, ezt a szuper kondíciót kamatoztasd a munkádban, vállalj be új projekteket, szervezz és intézkedj. Otthon pedig az őszi nagytakarításba vond be a gyerekeket, kapcsoljatok be hangosan valami pörgős latin zenét és bohóckodjatok, énekeljetek halandzsázva, majd koronázzátok meg a délutánt egy finom sütőtökös muffin pizsamapartival. Rég mulatott együtt a család, nem igaz? Itt az ideje! Ahét vége is hasonló pörgéssel fog záródni, csak arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a gondoskodást!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

A munkahelyeden teljes a káosz, úgy érezheted valahogy most mindenki bal lábbal kelt fel. Legyél most kívülálló, vegyél mély lélegzetet, ha valaki kötözködik, ne vegyél részt a konyhai susmusban és tarts három lépés távolságot a fő kavarógéptől. Nem hiányzik egy rossz hét, végre egyenesbe került minden az életedben! A gyerekeid magánélete, most hogy egyre nagyobbak, csupa rejtély, igaz? Szívesen belelátnál a gondolataikba, az érzelmi életükbe. Bízz bennük, ne próbáld helyettük élni az életet, ilyen anya mellett, nem csinálhatnak őrültséget!


BAK
(December 22. – január 20.)

A romantika, a lánykori regények világa nem irányíthatja még mindig az életedet, a párkapcsolatodat, a választásaidat. Nem azt mondjuk, hogy felejtsd el és iktasd ki a Nagy Ő iránti álmaidat, vágyaidat, de ne olyan eszmék és ideák vezessék a mindennapjaidat, amik idejétmúltak és megvalósíthatatlanok! Járj utána, mit is jelent voltaképp a "modern nő" fogalma, amitől annyira rettegsz. Ne félj a magassarkú cipőktől és próbáld ki nyugodtan egyszer a nadrágot is!

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Bizony a felnőttek világában is van kiközösített, megalázott, félreértett ember. Ha most így érzed magad és úgy hiszed nem változhat a munkahelyi pozíciód, akkor ideje, hogy lépj, hiszen már hónapok óta ezen agyalsz. Ha a magánéletedben vagy elnyomott, akkor ne várd meg a holnapot, lépj ki minél előbb. Vegyél egy nagy levegőt, húzd ki magad és vedd kezedbe a sorsodat! Írd össze a pozitív tulajdonságaidat, kérd meg a családodat, hogy ők is írjanak rólad jellemzést és ezt naponta olvasd el! Hallgass több komolyzenét: elképesztő tartást fog adni!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Legyél újra bolondos tini! Legyen ez a hét csak a tied és a kedvesedé! Menjetek el állatkertbe, mozizni, autózzatok olyan helyekre, ahol eddig még nem jártatok, partizzatok minden este és nevessetek minél többet! A kollégáknak rendezz egy kis bulit, sokat fog segíteni a csapat szellemének megerősítésében, és a főnöködnek elképesztően sokat jelent, hogy pont te szervezed!

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft