Heti horoszkóp: október 19. – október 25.

Heti horoszkóp: október 19. – október 25.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Halak érzelmi kilengéseit a sport, a Vízöntők mélypontjait a jóga oldhatja fel!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Mellőzöttnek érzed magad a munkahelyeden, de ez amiatt van, hogy sosem veszed komolyan a csapatépítő tréningeket. Süss mondjuk kedden valami finom és egyszerű sütit, lepd meg vele a kollégáidat, garantált lesz a siker és a jeges hangulat is feloldódhat. A szüleid aggódnak érted, mert nem veszed fel sosem a telefont, ha keresnek, ezen is próbálj változtatni. Mindig gondolj arra, hogy fordított helyzetben neked is milyen rosszul esne! Ezen a héten ne foglalkozz a bulvárhírekkel, csak pozitív és épületes információkat raktározz el az agyadban. Apárod a héten hatalmas bejelentést tehet, készülj rá!

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Mielőtt kiborulnál a családodra, érdemes elszámolnod tízig – ez tényleg segít! Ha ez sem jön be, fordulj bizalommal egy terapeutához, mert a kirohanásaid egyáltalán nem segítenek senkinek és semminek. Érdeklődj a baráti társaságodban, kinek van szüksége plusz ruhákra és szabadulj meg a szebb darabjaidtól, mert például a rengeteg fölösleges holmi látványa is frusztrálhat. A főnököd furcsa megjegyzéseket tehet a héten a munkádra, de ha alaptalan, akkor engedd el, majd ő is belátja, hogy tévedett.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Elkápráztatod a közvetlen környezetedet találékonyságoddal és talpraesettségeddel. Csak így tovább, úgy látszik jó tesz neked a rendszeres sport és az egészséges életmód. A barátnőid közül valakinek hatalmas teher nyomja a vállát, igyekezz kideríteni kiről van szó és segíts, ahogy csak tudsz! Azt a pár könyvet, amit kitettél az ágyad mellé, ezen a héten igazán elkezdhetnéd elolvasni és nem az ebookra, hanem igazi, papírlapos könyvre gondolunk! Ne legyél ennyire kritikus a családoddal, a szókimondás nagyon jót is lehet néha, de sokszor igazán sértővé válhat egy-egy őszintének szánt "jótanács".


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Mikor voltatok utoljára kettesben a pároddal? Az hogy gyermeket vállaltatok nem jelenti azt, hogy el kell felejtened milyen is boldogan andalogni a békés esti holdfényben. Ha kérsz, kaphatsz segítséget és akkor irány egy romantikus sétakocsikázás vagy egy csendes turbékolás egy közeli vízparton. Meggndolatlan kijelentést tehetsz a kollégák előtt, ezért vigyázz mennyire ered meg a nyelved a héten egy olyan ügyben, amiért ráadásul nem is te vagy a felelős.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Pár napig hanyagold a közösségi média iránti eszement lelkesedésedet. Helyette kísérd el a nagyszüleidet a közeli parkba, a kedveseddel menjetek el egy erdőbe, a gyerekekkel minden nap szaladj el a játszótérre és fedezd fel a természet adta szépségeket. A biciklidre is ráférne egy kis javítás, ha eddig ritkán pattantál nyeregbe, itt az ideje, hogy egy-két napon ne tömegközlekedéssel, hanem két keréken érkezz a munkába. Az ütős szókimondásoddal sokakat megbánthatsz, most ezen is igyekezz változtatni.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Asportot teljesen elhanyagoltad az utóbbi időben és kényelmetlennek érzed több kedvenc ruhádat. Csak néhány napról lenne szó, legyél kitartóbb és menj el újra a fitneszedződhöz. Az otthoni, ház körüli munkák most már nem várhatnak, feltétlen kezd el a kert őszi takarítását és figyelmeztesd a párodat az autógumi cseréjére is. A náthád nem akar múlni, mi lenne, ha most az egyszer hallgatnál anyukádra, nagymamádra és kipróbálnád a jól bevált házi receptjeiket? A féltékenység nem jó tanácsadó, a legjobb lenne fölülemelkedned a munkahelyi belső csatározások nem túl magasztos párbeszédein.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

A gyerekeid körüli teendőktől lassabban indul a hét. Fáradtnak és teljesen kimerültnek érzed magad. Náha még olyan gondolatokig is eljutsz, amit utána ezerszeresen megbánsz. Mi lenne, ha ezen a héten tartalékra tennéd a munkádat érintő dolgokat, és tényleg, de tényleg csak a legfontosabb elintéznivalókat vállalnád be. Beszélj a főnököddel, megért majd, ne félj! A párod is melletted van, ne aggódj, ha segítségre szorulsz, hisz a család az ő feladata is. Menj el ezen a héten többször esti programra a legjobb barátnőddel és légy picit gondtalan!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Csupa derű, gondtalanság, önfeledtség jellemzi a hét kezdetét, de a harmadánál készülj egy rázósabb fázisra. A barátaid között sorra elkelnek a lányok, ami most valamiért az átlagosnál is jobban frusztrál. Igyekezz örülni a boldogságuknak és mélyedj magadba: miért van az, hogy mindig űz az újdonság édes íze? Lassan ideje lenne visszavenned a tempón. A családodat teljesen megsértheted, ha folytatod ezt a havi-egyszer-érek-rá-akkor-is-pár-percre színjátékot. Szervezz programot, főzz nekik egy finom vacsorát és számolj be életed legfrissebb újdonságairól. Végül is ezért család, a család, nem?


NYILAS
(November 23. – december 21.)

Mindig összezavarod a párodat, mert hol odáig vagy az újításaiért, hol lassúságát és régi vágású dolgait kritizálod. Ezen a héten próbálj kiegyensúlyozott érzelmeket közvetíteni felé, erre most nagy szüksége van, mert hatalmas váltás előtt áll a munkahelyén. Legyél te a bázis, a fix pont, hisz nemrég ő nyújtotta neked a menedéket, mikor teljesen kikészültél a kollégáid miatt. Töltekezz a szépirodalomból, ha rég vettél a kezedbe orosz vagy francia írótól regényt: itt az alkalom! A sportbérletedet se felejtsd el, lassan lejár!

BAK
(December 22. – január 20.)

Ami könnyen jön, sokszor könnyen is megy, ez sajnos nagyon sokszor bejön. Ha a szerelmi életedre igaz, ne keseredj el: bár nemrég összetört egy könnyed őszi románc, valaki, akit már régóta ismersz felmelegítheti a szíved! Ha pedig a munkahelyi helyzetedre illik ez a mondás, sose bánkódj! A főnököd pontosan tudja, hogy milyen elképesztő energia lakozik benned, és kiáll melletted, ha kell. Mit neked friss munkaerő, a saját terepeden te vagy a legjobb, ezt ne feledd! A családi találkozókra most már ideje lenne elmenned, régen láttak, és az új frizurádat feltétlen meg kell mutatnod a nagymamádnak, aki még mindig él-hal a divatért.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Az a jó benned, hogy újra és újra nekivágsz, történjen bármi. Ugyan gyakran feladod, a nehézségek megrémítenek, de a pozítív hozzáállásod mit sem kopott az évekkel. A környezeted mindig profitál a simulékony személyiségedből. Ezen a héten történjék bármi, ígérd meg, hogy bízol önmagaban, hogy bízol abban a nem mindig érezhető vagy látható segítségben, gondviselésben, mely mindig melletted van. A munkahelyeden most nem leszel a legaktívabb, valami mindig elvonja a figyelmedet. Talán segíthetne, ha száműznél minden fölösleges kis kacatot és kizárólag csak a kedves emlékeknek és ajándékoknak hagynál helyet. A kulturális programokra éhes éned pedig most valóban szűkölködik: menjetek el pénteken egy színházi estre, ha nem vagy nagyon elmélyült, valami kis könnyed darab is jó lehet!


HALAK
(Február 20. – március 20.)

Jajj, ezek az érzelmi kilengések... Elképesztő micsoda utat tudsz megjárni miattuk: hol a mennyországban, hol kínok között vergődsz. Valamilyen arany középutat kéne találnod, bele kéne kapaszkodnod egy egykor még aktívan űzött hobbidba. Kezdj el újra futni, itt a lehetőség, a hét eleje, mikor még telve vagyunk energiával! Kocogás közben szépen rendbe tudod tenni a gondolataidat, félresiklott érzelmi helyzetedet. Ahét közepén valami nagy meglepetésre számíthatsz a munkatársaidtól, örülni és boldognak lenni nagyon is ér! Ahét végére se feledd a nemrég megtett ígéreteidet és hidd el, sok örömöt szerezhetsz a hozzád közelállóknak.

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft