Horoszkóp: október 1.

Horoszkóp: október 1.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ikrek jegyűek, ne engedjétek, hogy nyomást gyakoroljanak rátok.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Nyitott, újító éned kerekedik ma felül, ami lehetővé teszi, hogy új szemszögekből világíts rá akár teljesen mindennapos dolgokra. A munkatársaid, barátaid hálásak lesznek neked ezért és végre a partnereddel is lehetőség nyílik egy hatékony beszélgetésre. Vigyázz, hova lépsz, nézz a lábad elé.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Hosszú teendőlistádon ott tanyázik néhány régóta halogatott elintéznivaló is. Mi lenne, ha ma megpróbálnál a végére járni legalább néhánynak? A környezetedben élő gyerekek túl nehéz feladatot kapnak, segítened kell nekik.Ne erőltesd rá a véleményed másokra.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Jólesik otthon lenni, akár otthonról dolgozni, ez most inspirálóan hat rád. A családod viszont nem érti, hogy összpontosítanod kell a munkára, a munkatársaid pedig hajlamosak azt hinni, hogy amikor nem vagy a szemük előtt, a lábad lógatod. Ne hagyd, hogy nyomást gyakoroljanak rád, csak tedd a dolgod.

RÁK

(Június 22. – július 22.)

Ma ugyancsak túlvállalhatod magad, ha nem vigyázol; ne tedd, egyszerűen mondj nemet. Komoly benyomást tehetsz viszont egy bizonyos illetőre, akinek már régóta áhítoztál a figyelmére. Baráti társaságban szenvedélyes világnézeti vitákba keveredhetsz.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ha régen voltál utoljára orvosi kivizsgáláson, ma ideje beütemezned egy látogatást a rendelőbe. Jutalmazd meg magad azzal, hogy valami élvezetes programot is felvésel a naptáradba. A társad azt értékeli a legjobban, ha őszinte vagy hozzá.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Jótékonysági ügyekben ma tehetsz valamit, valami igazán különlegeset, amit mások is észrevesznek és pozitív visszajelzéseket is kaphatsz. Sajnos a fenti események kapcsán akár el is romolhat a viszonyod egy régi baráttal.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

A feladat egyszerű, látszólag legalábbis: végezd el a munkád, aztán menj haza és tölts időt a családoddal. Ha ez megvalósul, már eredményes napod volt. Új tehetséget fedezhetsz fel magadban vagy mások benned; élj bátran a kínálkozó lehetőséggel.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Olyan gyorsan változik minden munkafronton, hogy már-már beleszédülsz. Az otthonodban is változások várhatók, de ezek kedvezőek. Utazást tervezel, de légy résen: próbáljmeg lépést tartani a munkáddal, mielőtt csomagolnál.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Mindegy, hova, csak innen el! Ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben. De vigyázz, mielőtt utaznál, nézd át a várható költségeket! Addig is használd a fantáziádat, a munkádban is szükséged lehet rá. A társadhoz egyszerűbb nyelven kell szólnod, hogy megértse, mit szeretnél. Például az érzékek nyelvén.

BAK

(December 22. – január 20.)

A mai nap ideális új tanfolyamok, sportágak kipróbálásához. Konfliktusok várhatók női munkatársakkal, akik próbára teszik a türelmedet. A feszültséget otthonod csinosítgatásával vezetheted le.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Most a munkába kell fektetned az energiatartalékaidat, az érzelmi életed könnyebben megoldódik rásegítés nélkül. Szerencsére az akaraterőd segítségedre lesz. Ez nem hangos csatározások napja: törekedj kompromisszumokra.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Jól jönne egy kis frizuraigazítás, esetleg egy új, vörös rúzs? Az ilyen apró változtatások magabiztossá tehetnek, amikor ismerkedésre kerül sor. Valami történik az otthonodban, amitől elbizonytalanodsz és ami szokatlan lépéseket kíván tőled.

Azta! Ez a ma már egészséges, 9 éves kislány a csillagokat is leénekli a színpadról

Meglátjátok, ebből a kislányból még hatalmas sztár lesz!

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Bikák a saját céljaikat igyekeznek elérni, a Skorpiók a sikereikért küzdenek

A csillagok mai állása is hasznos és fontos üzeneteket tartogat mindenki számára!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft