Horoszkóp: szeptember 24.

Horoszkóp: szeptember 24.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Oroszlán jegyűeknek pénz állhat a házhoz!

KOS

(Március 21. – április 20.)

Önfejűséged olykor kellemetlen helyzeteket teremt, méghozzá olyanokat, amik másokat is károsan érintenek. Nem is gondolnád, mennyire bántó tud lenni a viselkedésed – légy türelmesebb, kíméletesebb.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Borongós a hangulatod, pedig hol van még az igazán rossz idő... Élvezd ki az utolsó napsugarakat, szívd magadba a természet energiáját. Munka után tégy egy nagy sétát valamelyik közeli parkban és egyél egy fagyit!

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Kedved lenne kimoccanni este? Csak szervezés kérdése! Tutira van a listádon néhány olyan barátnő, akire mindig számíthatsz, ha bulizásról van szó. Hívd csak fel őket bátran és ereszd ki a gőzt!

RÁK

(Június 22. – július 22.)

Sok a dolgod, viszont egyik sem sürgős, így inkább csak piszmogsz, ahelyett, hogy haladnál velük. Tudjuk, nem az erősséged, de talán most van itt az ideje annak, hogy fontossági sorrend szerint listába rendezd a teendőidet.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Váratlanul plusz pénz áll a házhoz, de vigyázz, mielőtt esztelenül elkezdenél mindenféle "hasznos" dolgot vásárolgatni belőle az interneten. Tervezz inkább egy különleges utazást a hétvégére!

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Fogadd el végre, hogy nem tudod mindenkire ráerőltetni a rendszeretetedet! Ha eddig nem sikerült, ezután sem fogod tudni "megnevelni" a párodat. Nem jobb inkább a békesség?

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

Mostanában valahogy nem találod a kapcsolatot a kreatív éneddel. Lehet, hogy rád férne némi kizökkenés a rutinból? Gondolt végig, mivel tudnád gyosan és hatékonyan felrázni magad a fásultságból és valósítsd is meg!

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Már régóta halogatod azt a nagy otthonszépítő projektet – ha szeretnéd, hogy még idén legyen valami a festésből vagy a szobák átrendezéséből, érdemes mihamarabb belevágnod.


NYILAS

(November 23. – december 21.)

Kudarcként éled meg, ami történt, pedig ha belegondolsz úgy alaposabban, csak hálás lehetsz azért, hogy az az illető kilépett az életedből. Mennyi fej- és szívfájástól kímélt meg ezzel a jövőre nézve! És esélyt adott arra, hogy olyan párt találj, aki igazán értékel téged.

BAK

(December 22. – január 20)

Tudod ugye, hogy mi a legjobb terápia a számodra? Bizony, bizony, a kreatívkodás, a kézimunka, amit az utóbbi időben elhanyagoltál. Ne törd a fejed a problémákon, kapcsolódj ki hobbid segítségével, és magától jönni fog a megoldás.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Kicsit elhanyagoltad magad mostanában: foglalj időpontot a fodrászodhoz, kozmetikusodhoz és tölts valamivel több időt reggelente a tükör előtt. Te is jobban fogod érezni magad attól az extra 10 perctől!

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Szélsőségek között csapongsz: hol két marokkal szórod a pénzt, hol pedig alapdolgokon spórolsz. Nem, nem ez a módja a rendezett, biztonságos anyagi helyzet megteremtésének. Légy kicsit felelősségteljesebb, megfontoltabb.

Így spórolhatsz a babaholmikon - 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

8 dolog, amit csak egy bormániás érthet

Ha a kedvenc italodnak egyértelműen meg tudnád nevezni a bort, akkor bizony a bormániások népes táborába tartozol. Ha pedig ide tartozol, akkor a következő néhány dolog egyáltalán nem lesz ismeretlen számodra.

8 dolog, amit valószínűleg nem tisztítasz ki elég gyakran

Sminkecset, ágynemű, mobiltelefon… naponta használod őket, hagyod, hogy felgyűljön rajtuk/bennük a piszok, nyüzsögjenek láthatatlan kis kórokozók… Vagy nem? Olvasd el, melyik hétköznapi holmidat milyen gyakran kellene kipucolnod.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft