Horoszkóp: szeptember 8.

Horoszkóp: szeptember 8.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ideje, hogy a Szűz jegyűek se vegyék magukat túl komolyan.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Ne higgy el mindent, amit hallasz és csak a felét hidd el annak, amit látsz. Tele vagy kreatív energiával, de hogy hasznos dolgok is kijöjjenek belőle, ahhoz több személyes térre lesz szükséged.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Egy régi emlék segít megbirkóznod egy mostani nehézséggel. Ne felejtsd el, hogy minél többet tud az ember, annál inkább rájön: milyen keveset tud. A mai nap ideális egy intim beszélgetésre.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Sok kérdés, kevés válasz. Legyél türelmes. Úton van feléd egy szövetséges, akitől még többet is kapsz, mint amire most számítasz. Ma végre képes leszel lecsendesíteni nyugtalan énedet és összpontosítani. Mire fogod használni a váratlan adományt?

RÁK

(Június 22. – július 22.)

A környezetedben többen is lehetnek, akik segítenek a pénzügyeid rendezésében. Milyen ruhát viselsz álmaidban, amikor először összefutsz életed szerelmével?Ma öltözz úgy.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ma szerencsét mutatnak a csillagok szerelmi téren. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amilyenben egyszer már megbántottak, ne törődj vele:ezúttal másképp lesz. Lassíts; hallgass a megérzéseidre; tudd, hol van az a pont, amikor már nem szabad tovább feszíteni a húrt.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Valaki a környezetedben átlépi a hatáskörét és úgy parancsolgat, mintha a főnököd lenne. A megoldás ezúttal az alázatban rejlik: tedd, amit mond, meglátod, végül jól sülnek el a dolgok. Amúgy is legfőbb ideje, hogy ne vedd magad túl komolyan.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

Egy helyben toporognak a dolgaid. Ahelyett, hogy a sebeidet nyalogatnád, inkább eleveníts fel régi kapcsolatokat. Tervezz, készíts táblázatot, legyen körvonalazhatóbb a jövőd.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit fellélegezhetsz a pénzügyek terén, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül impulzív módon költekezned kell. Érzelmileg kissé instabil vagy; a megoldásig meglepően praktikus út vezet.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Szürreális nap ez a mai számodra; olybá tűnik, mintha bármit mondasz, nem jutna el a címzettek füléig. Pedig eljut, tehát csak óvatosan. Fel kell ismerned, hogy nagyobb szükséged van érzelmi támaszra, mint a környezetednek, és ez okozhatja, ha nem vagytok mindig szinkronban.

BAK

(December 22. – január 20)

Ideje őszi nagytakarítást végezni a baráti körödben. Legalább egy időre, amíg a végére nem jársz a régóta halogatott elintéznivalóidnak. Ugyanakkor nem a bujkálás napja a mai; új tervek és felfedezések vannak kilátásban.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Produktív napokat élsz meg, még akkor is, ha úgy érzed:két lépést teszel előre, egyet hátra. Így is előrefelé haladsz, nem igaz? A környezeted nyitottabbnak és befogadóbbnak mutatkozik; érdemes kihasználni és új ötletekkel előállni.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Senki sem szeret hazudni; vigyázz, neked se csússzon ki valami füllentés a szádon akkor sem, ha nyomasztanak a szeretteid által rád rótt kötelezettségek. A munkádban ma az ösztöneid vezérelnek, ezért a korlátok és határidők nagyobb tehernek bizonyulhatnak, mint máskor.

Zenei csemege a karácsonyi dalok megszállottjainak

Figyelem! Ha nem vagy egy kimondott "karácsonyi manó", és nem tapasztalod magadon a karácsonyi dalok iránti megszállottság jegyeit, ne indítsd el ezt a playlistet!

Gluténmentes ropogós csoki-csoda

Akkor sem kell lemondanod az édességről, ha gluténérzékeny vagy! Íme egy isteni finom, gluténmentes csokis desszert!

Alkoholmentes, mandulás tojáslikőr recept - vegánoknak is

Ezt a különleges tojáslikőr receptet egész biztosan nem unjuk meg az ünnepek végéig!

Ünnepelj bűntudat nélkül: 5 egészséges karácsonyi édesség

Ínycsiklandóan finom desszertreceptek következnek, egy kicsit egészségesebb kiadásban.

Döntöttem: idén nem állítunk karácsonyfát – elmesélem miért

Ha nehezen is, de meggyőztem magamat, hogy így lesz a legjobb...

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Ajándékozz egész évre szóló élményt! Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő kiadónk összes lapjára, így az Éva magazinra is. A részletekért látogass ide: elofizetesem.hu/karacsony

Csak 3475 Ft