Horoszkóp: szeptember 8.

Horoszkóp: szeptember 8.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ideje, hogy a Szűz jegyűek se vegyék magukat túl komolyan.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Ne higgy el mindent, amit hallasz és csak a felét hidd el annak, amit látsz. Tele vagy kreatív energiával, de hogy hasznos dolgok is kijöjjenek belőle, ahhoz több személyes térre lesz szükséged.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Egy régi emlék segít megbirkóznod egy mostani nehézséggel. Ne felejtsd el, hogy minél többet tud az ember, annál inkább rájön: milyen keveset tud. A mai nap ideális egy intim beszélgetésre.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Sok kérdés, kevés válasz. Legyél türelmes. Úton van feléd egy szövetséges, akitől még többet is kapsz, mint amire most számítasz. Ma végre képes leszel lecsendesíteni nyugtalan énedet és összpontosítani. Mire fogod használni a váratlan adományt?

RÁK

(Június 22. – július 22.)

A környezetedben többen is lehetnek, akik segítenek a pénzügyeid rendezésében. Milyen ruhát viselsz álmaidban, amikor először összefutsz életed szerelmével?Ma öltözz úgy.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ma szerencsét mutatnak a csillagok szerelmi téren. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amilyenben egyszer már megbántottak, ne törődj vele:ezúttal másképp lesz. Lassíts; hallgass a megérzéseidre; tudd, hol van az a pont, amikor már nem szabad tovább feszíteni a húrt.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Valaki a környezetedben átlépi a hatáskörét és úgy parancsolgat, mintha a főnököd lenne. A megoldás ezúttal az alázatban rejlik: tedd, amit mond, meglátod, végül jól sülnek el a dolgok. Amúgy is legfőbb ideje, hogy ne vedd magad túl komolyan.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

Egy helyben toporognak a dolgaid. Ahelyett, hogy a sebeidet nyalogatnád, inkább eleveníts fel régi kapcsolatokat. Tervezz, készíts táblázatot, legyen körvonalazhatóbb a jövőd.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit fellélegezhetsz a pénzügyek terén, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül impulzív módon költekezned kell. Érzelmileg kissé instabil vagy; a megoldásig meglepően praktikus út vezet.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Szürreális nap ez a mai számodra; olybá tűnik, mintha bármit mondasz, nem jutna el a címzettek füléig. Pedig eljut, tehát csak óvatosan. Fel kell ismerned, hogy nagyobb szükséged van érzelmi támaszra, mint a környezetednek, és ez okozhatja, ha nem vagytok mindig szinkronban.

BAK

(December 22. – január 20)

Ideje őszi nagytakarítást végezni a baráti körödben. Legalább egy időre, amíg a végére nem jársz a régóta halogatott elintéznivalóidnak. Ugyanakkor nem a bujkálás napja a mai; új tervek és felfedezések vannak kilátásban.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Produktív napokat élsz meg, még akkor is, ha úgy érzed:két lépést teszel előre, egyet hátra. Így is előrefelé haladsz, nem igaz? A környezeted nyitottabbnak és befogadóbbnak mutatkozik; érdemes kihasználni és új ötletekkel előállni.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Senki sem szeret hazudni; vigyázz, neked se csússzon ki valami füllentés a szádon akkor sem, ha nyomasztanak a szeretteid által rád rótt kötelezettségek. A munkádban ma az ösztöneid vezérelnek, ezért a korlátok és határidők nagyobb tehernek bizonyulhatnak, mint máskor.

Hogyan ne kapjunk idegbajt egy lakásfelújítás közepén? – 7 tapasztalat

Kollégánk épp nyakig ül a lakása felújításában, így most leírta legfőbb tippjeit, tapasztalatait, hogy mi is okuljunk belőlük.

12 egyszerű trükk, hogy mindig makulátlan legyen az outfited

Neked is mindig feltöri a sarkad az új cipő? Akkor ezt lesd meg!

8 bensőséges európai úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után

Egyik sincs túl messze, legtöbbjükhöz fapados visz és ami a legfontosabb, kiválóan alkalmasak arra, hogy megadják a löketet az újrakezdéshez.

9 gif-képregény, amely bizonyítja, hogy minden nő boszorkány

Olyan varázserővel rendelkezünk, hogy a körülöttünk élő férfiak, gyerekek, háziállatok csak pislognak.

A PMS tünetei és lehetséges kezelése – a szakértő válaszol

Mit tehetünk a PMS azaz premenstruális szindróma tünetei ellen? Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász főorvos válaszol olvasónk kérdésére.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft