Horoszkóp: szeptember 7.

Horoszkóp: szeptember 7.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Vízöntők ma különösen hatékony napnak néznek elébe.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Jobban teszed, ha az energiáidat a munkára fordítod az érzelmi életed helyett. A szándékaid akkor fognak érvényre jutni, ha nem izomból próbálod átvinni őket. Próbálj meg odafigyelni a nálad kevésbé szerencsések problémáira is, de figyelj, hogy ne vegyél a nyakadba túl nagy feladatot.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Kemény munkára van szükség, hogy a környezeted élhetőbb legyen. Most különösen ragaszkodnod kell a költségvetésedhez. Ezért vásárlás vagy nagyobb pénzkiadás előtt tudatosítanod kell magadban, hogy mi az, ami tényleg fontos.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Mi történne, ha újrakezdenéd a kapcsolatodat, tiszta lappal? A halogatás nem szép dolog, de tudod, mit:a pénzügyeket inkább halaszd holnapra.Ma ne adj és ne is kérj kölcsön.

RÁK

(Június 22. – július 22.)

Régi sebek szakadhatnak fel egy-egy rokonnal vagy baráttal. Bármi történik is, ne hagyd, hogy a szakmai életedet befolyásolja! Légy türelmes és ne ítélj túl könnyen.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ma nyugodtan belevetheted magad a kultúra forgatagába. Ami a munkát illeti, próbálj meg keresni egy csendes zugot, hogy másképp nehezebben fogsz tudni haladni. Ha segíteni akarsz másoknak a pénzügyeikben, dolgozz ki velük egy költségvetést inkább, mint hogy újabb és újabb összegeket adj nekik.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

A barátokkal nagyszerűen telik az idő, de ezúttal válasszatok olyan programot, ami nem kerül túl sokba. Már megint a bőség zavarával küzdesz; írjatok partnereddel egy-egy listát a fontosabb eseményekből és csak amellett tegyétek le a voksotokat, ami mindkettőtökén szerepel. Ma értékes tanácsot kaphatsz egy közeli ismerőstől.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

Ha munkatársról van szó, inkább ugorj el Cupido nyila elől. :) Mit akarok én valójában? Ez egy olyan kérdés, amit előbb-utóbb meg kell válaszolnod ahelyett, hogy sodortatnád magad az árral. Társasági, szórakoztató éned ma nagy sikert arathat baráti körben.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Mielőtt aláírnál valamit, olvasd el az apró betűs részt... sőt, azt is, ami a sorok között van! Egy különleges valakivel felvillanyozó estét tölthetsz együtt. Vigyázz az immunrendszeredre, nehogy megfázz.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Itt a lehetőség, hogy fejest ugorj egy szakmai kalandba! A pénzt viszont meg kell fognod, vigyázz, hogy mire költesz. Van egy rossz szokásod, amiről ideje letenned.

BAK

(December 22. – január 20)

Gondold meg kétszer, mit mondasz a partnerednek, nehogy megbántsd. Váratlan romantikus találkozás van a láthatáron, de légy diszkrét. Látogasd meg azt a barátodat, akit már régóta szerettél volna, de mindig halogatod.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Népszerűvé tesz kezdeményezőkészséged és energikus természeted. Ma végre felszámolhatod az asztalodon elintézésre váró papírhalmazt. Kiderülhet, hogy vannak irigyeid, de te csak háríts szerényen.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Ne tegyél olyan ígéreteket, amiket nem tudsz megtartani. Mik az igazi szándékaid, mit akarsz elérni azzal, amit minden nap csinálsz? Ez egy nagyon fontos kérdés, amire előbb-utóbb meg kell találnod a választ. Kapcsolódj ki, menj el egy koncertre.

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

Még ma is küzdenek vele! 25 idézet emberektől, akik gyerekként érzelmi erőszak áldozatai voltak

Senki sem ússza meg a gyerekkort sérelmek nélkül. De aki érzelmi erőszak áldozata volt – és muszáj szembenéznünk a ténnyel, hogy rengetegen vannak ilyenek –, az sokszor egész életében viseli a következményeket (és adja tovább a saját gyerekeinek).

Képzelet vs. valóság: ezt csinálja egy nap egy anyuka, aki otthon van a gyerekeivel

Ilyennek képzelhetik mások, és ilyenek valójában egy friss gyerekes anyuka mindennapjai.

Szoknyát viseltek a fiúk tiltakozásul ebben az iskolában...

Így vágtak vissza a vezetőségnek a rugalmatlanságukért cserébe...

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft