Horoszkóp: szeptember 7.

Horoszkóp: szeptember 7.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Vízöntők ma különösen hatékony napnak néznek elébe.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Jobban teszed, ha az energiáidat a munkára fordítod az érzelmi életed helyett. A szándékaid akkor fognak érvényre jutni, ha nem izomból próbálod átvinni őket. Próbálj meg odafigyelni a nálad kevésbé szerencsések problémáira is, de figyelj, hogy ne vegyél a nyakadba túl nagy feladatot.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Kemény munkára van szükség, hogy a környezeted élhetőbb legyen. Most különösen ragaszkodnod kell a költségvetésedhez. Ezért vásárlás vagy nagyobb pénzkiadás előtt tudatosítanod kell magadban, hogy mi az, ami tényleg fontos.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Mi történne, ha újrakezdenéd a kapcsolatodat, tiszta lappal? A halogatás nem szép dolog, de tudod, mit:a pénzügyeket inkább halaszd holnapra.Ma ne adj és ne is kérj kölcsön.

RÁK

(Június 22. – július 22.)

Régi sebek szakadhatnak fel egy-egy rokonnal vagy baráttal. Bármi történik is, ne hagyd, hogy a szakmai életedet befolyásolja! Légy türelmes és ne ítélj túl könnyen.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ma nyugodtan belevetheted magad a kultúra forgatagába. Ami a munkát illeti, próbálj meg keresni egy csendes zugot, hogy másképp nehezebben fogsz tudni haladni. Ha segíteni akarsz másoknak a pénzügyeikben, dolgozz ki velük egy költségvetést inkább, mint hogy újabb és újabb összegeket adj nekik.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

A barátokkal nagyszerűen telik az idő, de ezúttal válasszatok olyan programot, ami nem kerül túl sokba. Már megint a bőség zavarával küzdesz; írjatok partnereddel egy-egy listát a fontosabb eseményekből és csak amellett tegyétek le a voksotokat, ami mindkettőtökén szerepel. Ma értékes tanácsot kaphatsz egy közeli ismerőstől.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

Ha munkatársról van szó, inkább ugorj el Cupido nyila elől. :) Mit akarok én valójában? Ez egy olyan kérdés, amit előbb-utóbb meg kell válaszolnod ahelyett, hogy sodortatnád magad az árral. Társasági, szórakoztató éned ma nagy sikert arathat baráti körben.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Mielőtt aláírnál valamit, olvasd el az apró betűs részt... sőt, azt is, ami a sorok között van! Egy különleges valakivel felvillanyozó estét tölthetsz együtt. Vigyázz az immunrendszeredre, nehogy megfázz.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Itt a lehetőség, hogy fejest ugorj egy szakmai kalandba! A pénzt viszont meg kell fognod, vigyázz, hogy mire költesz. Van egy rossz szokásod, amiről ideje letenned.

BAK

(December 22. – január 20)

Gondold meg kétszer, mit mondasz a partnerednek, nehogy megbántsd. Váratlan romantikus találkozás van a láthatáron, de légy diszkrét. Látogasd meg azt a barátodat, akit már régóta szerettél volna, de mindig halogatod.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Népszerűvé tesz kezdeményezőkészséged és energikus természeted. Ma végre felszámolhatod az asztalodon elintézésre váró papírhalmazt. Kiderülhet, hogy vannak irigyeid, de te csak háríts szerényen.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Ne tegyél olyan ígéreteket, amiket nem tudsz megtartani. Mik az igazi szándékaid, mit akarsz elérni azzal, amit minden nap csinálsz? Ez egy nagyon fontos kérdés, amire előbb-utóbb meg kell találnod a választ. Kapcsolódj ki, menj el egy koncertre.

Kutyanyelv: így mondd el a blökinek, hogy szereted

Abban egy percig sem kételkedünk, hogy szereted a kutyádat! De vajon jól mutatod ki neki?

Ennél nagyobb cukiság most nincs Budapesten!

Fehér és Szürke nemrég érkezett a Fővárosi Állatkertbe és máris a kedvenceink!

10 rajz, ami kőkeményen odamond a rossz irányba tartó társadalmunknak

Ez a fajta őszinteség (sajnos) ritkán jön szembe velünk...

6 dolog, amivel fel kell hagynod a szebb bőr érdekében!

Szinte azonnal szépül ezek abbahagyása után a bőr.

Todd Fisher először beszélt részletesen nővére, Carrie és édesanyja, Debbie Reynolds elvesztéséről és DÖBBENET, amit állít

„Ha valaki mesélte volna nekem és nem lettem volna ott, nehezen hittem volna el” - mondja Carrie Fisher öccse egy interjúban.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő most egy évre! Ajándék Éva Utazót kapsz 10 Éva magazin mellé!

Csak 3950 Ft