Horoszkóp: július 2.

Horoszkóp: július 2.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Halak és a Skorpiók ma inkább ne szórják a pénzt.

KOS
(Március 21. – április 20.)

Irigy munkatársak tehetnek neked keresztbe és akadályoznak mind a munkádban, mind az előrelépésben. Jól jön most az a félretett pénz egy kihagyhatatlan befektetéshez. Ne tűzz ki irreális célokat magad elé.


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Ha az érzelmekről van szó, akkor bikamód makacs tudsz lenni. Annyi munkát adsz másoknak hogy ki sem látnak belőle. Keresd fel rég nem látott barátaidat és ismerőseidet.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Sokat nyerhetsz, ha másokra is hallgatsz. Egy kiadós beszélgetésre van most szükséged. Vagy üzleti ügyben, vagy a nyaralás miatt, de utazni mindenképpen fogsz. Ügyeidet most inkább telefonon intézd, ne személyesen.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Ne add be a derekadat, ha mások a lehetetlent kérik tőled. Hallgasd meg és segíts mások problémáin. Egy hosszú beszélgetés során sikerül végre tisztázni a dolgokat.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Jobb ha a véleményedet most megtartod magadnak. Makacs természeted miatt magad alatt vágod a fát, tehát ne adj a partnerednek ultimátumot, ha meg akarod őt tartani. Ha szingli vagy, utazásod alkalmával lép be az életedbe a szerelem.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)
Csigavér, lehet, hogy nem a megfelelő embert teremted le dühödben. Már így is nagy szükséged van diplomáciai érzékedre ahhoz, hogy számos kellemetlen szituációt rendbe hozz. Ne kockáztass, mert bottal ütheted a pénzed nyomát.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)
Se a holmidat, se pénzt ne adj kölcsön barátoknak. Az üzlet az üzlet, ilyenkor nem számítanak az érzelmek. Házinyúlra nem lövünk, tilos az irodai románc!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)
Ragyogó ötleteid vannak, nyugodtan oszd meg őket másokkal is! Óvatosan azzal a bevásárlókörúttal mert hajlamos vagy szórni a pénzt. A luxuscikkek a gyengéid, jobb ha most elfelejted őket.

NYILAS
(November 23. – december 21.)
A terveidből sajnos nem lesz semmi, az ígéret csak üres szó volt, és hiányzik az anyagi háttér is. Engedd el magad egy kicsit, mert egy izgalmas nagy találkozás talán épp rád vár. Ne sajnáld az időt és az energiát a lakásfelújításra.

BAK
(December 22. – január 20.)

Mégiscsak hasznát veszed annak a bizonyos információnak. Ne engedd, hogy a partnered beleszóljon a munkádba. Lehet hogy nem fogja díjazni az ellenállásodat, de ez tényleg nem az ő asztala.


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Ideje rendbehozatnod a zűrös pénzügyeidet egy szakértővel. A partnerednek is elege van már a drámázásból. Muszáj lesz valami távmunkát találnod.


HALAK
(Február 20. – március 20.)

Rád is az áll, ami a Skorpiókra: felejtsd el a luxuscikkeket, és ne szórd a pénzt! Tarts ki az otthonod renoválása mellett, mert rá fér. Érzelmeid szárnyakat adnak: jaj annak aki nem azt teszi amit te akarsz!

..

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?

Új történelmi drámát készített Mészáros Márta

És mint tőle megszokhattuk, az Aurora Borealisnak is nők a főszereplői.

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft