Will Smith felesége elárulta: ez a szomorú oka annak, miért csak kendővel a fején jelenik meg a nyilvánosság előtt

Borítókép: Will Smith felesége elárulta: ez a szomorú oka annak, miért csak kendővel a fején jelenik meg a nyilvánosság előtt Forrás: getty images
Az elmúlt hónapokban sokan észrevették, hogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith szinte mindig kendővel takarja el haját. Hosszas titkolózás után viszont most először őszintén mesélt a színésznő arról, hogy egy betegség áll a háttérben. A joy.hu híradása.

Úgy tűnik, Will Smith és családja jelenleg gőzerővel a munkára koncentrál. A színész nemrég érkezett meg Budapestre, ugyanis az elkövetkező hetekben a magyar fővárosban forgatja legújabb filmjét, mindeközben felesége, Jada Pinkett Smith otthon maradt, hogy beszélgetős műsorára koncentrálhasson. A színésznő néhány hete indította el a Red Table Talk című sorozatot, amiben édesanyjával és lányával beszélgetnek hetente más és más személyes témáról.

A legutóbbi adásban felmerült, kinek mi az a testrésze, amivel egyáltalán nincs megelégedve. Ekkor terelte át a szót Jada arra, ami már sok rajongónak szemet szúrt: hogy az elmúlt fél évben miért viselt kendőt szinte minden nyilvános eseményen. Utoljára tavaly decemberben jelent meg a vörös szőnyegen hosszú fürtökkel, majd ezt követően éles váltás következett, és beújított egy rövidebb frizurára.

Ekkoriban mindenki azt hitte, hogy csak stílust akart váltani a színésznő.

jada pinket smith, will smith felesége, alopecia
Forrás: Getty Images
Jada 2017 decemberében még hosszú hajjal jelent meg a vörös szőnyegen, majd év elején már új frizurát villantott.

Azonban most már biztos, hogy egy betegség is közrejátszott a dologban. Jada bevallotta, hogy a haja foltokban elkezdett kihullani, valószínűleg alopecia miatt.

Amikor elkezdődött, borzasztóan megijedtem. Épp zuhanyoztam, és egy marék haj maradt a kezeimben. Ez volt életem egyik olyan pillanata, amikor szó szerint reszkettem a félelemtől. Ezért vágtam le a hajam, és ezért vágatom azóta is.

Az alopecia egy előre nem látható autoimmun-betegség, a kialakulás okát pedig az orvosok sem tudják. Ilyenkor a szervezet immunrendszere megtámadja a hajtüszőket, mert kártevőknek gondolja ezeket, ennek következtében pedig foltokban elkezd kihullani a haj. Jadát különösen megviselte a dolog, mivel a frizurája mindig is fontos volt számára, és úgy érezte, többé nincs választási lehetősége. Ugyanakkor tudja, hogy a világon ennél sokkal szörnyűbb dolgok is léteznek, ezért megtanulta más szemszögből nézni a helyzetet, és elfogadni, hogy mi történik vele.

jada pinkett smith, will smith felesége, haj
Forrás: Getty Images
Jada a kendő miatt sokkal magabiztosabbnak érzi magát.

Jada őszintesége sok más alopeciával szenvedő embernek adott erőt, ezért is nagyon szuper, hogy képes volt beszélni betegségéről!