Itt a tavasz, vele együtt az Apa magazin legfrissebb száma.

Borítókép: Itt a tavasz, vele együtt az Apa magazin legfrissebb száma.
Ezúttal is főszerkesztőnk, Vida Ferenc szedte össze öt kedvenc cikkét a lapból. Popeye, gasztroapák és vloggerek minden mennyiségben.

Popeye a címlapon
Szabó Győző nem egy tipikus apuka, ahogyan az élet egyetlen más területén sem lehet illetni őt a tipikus jelzővel. Színházban játszik, filmekben szerepel, rádiós műsort vezet, motivációs tréningeket tart, saját fejlesztésű street food helyet visz a belvárosban, emellett mindennap edz, ráadásul még a gyerekeire is van ideje. Oké, nagylányával együtt dolgoznak, fiával, Misivel azonban enélkül is olyan kapcsolat van köztük, amit a legtöbb apa csak irigykedve nézne. Győző az a fickó, akivel mindannyian örömmel meginnánk egy sört és közben beszélgetnénk mindenféle férfias, vagy annak tartott témáról, Oroszlán Szonjától kezdve a drogozáson át egészen a gyereknevelésig. 01 Mit néz a gyereked a YouTube-on?
Nem tudom te hogy vagy vele, de én, amikor elkezdem nézni az agyonnézett-agyonlájkolt-agyonhájpolt youtubereket, akkor gyakran érzem úgy, nem értem ezt az egész világot. Ez viszont nagyon nem jó, mert ha én elveszítem a kapcsolatot a világgal, akkor előbb-utóbb ő is el fogja velem, a YouTube ráadásul mostanra egy megkerülhetetlen jelenség lett. Ezért is tartottam fontosnak, hogy legyen az Apa magazinban egy átfogó cikk arról, miket néz (nagyon nagy valószínűséggel) a te gyereked is, mindezt pedig egy olyan szerző írja, aki történetesen végig is követte a cikkben említett 27 vlogger munkásságát. Röviden összefoglalva: megnéztük, hogy neked ne kelljen. 03 Szeletelj a gyerekeddel!
Ezúttal nem a közös konyhai munka örömeiről (igaz arról is van cikkünk), hanem a klasszikus balaton soundos veretésről lesz szó. Igen, már Magyarországon is mehetsz vasárnap délután hatalmas buliba, olyanba, ami nem szombat este kezdődött és nem a Hajógyári-szigeten tartják. A gyerekbarát technóparti az egyik legjobb dolog, ami egy kisgyerekes szülővel 2018-ban történhet, ráadásul még a fejed sem fog tőle hasogatni másnap reggel. 12 OMG, képernyőfüggő a gyerek!
A képernyőfüggőség fogalmával mindenki tisztában van, akinek akad a háztartásában legalább egy, minimum hároméves gyerek. A helyzet tényleg súlyos, de azért nem teljesen reménytelen. A lényeg, hogy legyél következetes és példamutató, amit persze könnyű mondani, annál nehezebb tartani is magunkat hozzá a mindennapokban. Fontos azonban odafigyelned ezekre, különben ki nem fogod tudni műteni a mobilt gyermeked kezéből, holott a valóság is elég fontos és szórakoztató, sőt. 13 Gasztroapák
Éttermet, kávézót, vagy borászatot vinni teljes embert igénylő feladat. Hogy mindezek mellett hogyan lehet valaki teljes értékű apja akár öt (fiú)gyereknek is, az már egy igazán fontos kérdés. Az Apa magazin tavaszi számában öt gasztroapát kérkeztünk meg arról, hogyan csinálják, hiszen ha valakiktől, tőlük egészen biztosan lehet tanulni az időmenedzsmentről. És persze az sem mellékes kérdés, hogyan viszonyulnak a gyerekek apjuk munkaszenvedélyéhez. APA_mockup_o6