Kipróbálva! Ez az eredménye, ha egy hétig a pasid öltöztet - VIDEÓ

Borítókép: Kipróbálva! Ez az eredménye, ha egy hétig a pasid öltöztet - VIDEÓ
Te bevállalnád? Egy magyar vlogger vállalta a kihívást! Az instyle.hu tudósítása.

A férfiak és a divat... Valljuk be, gyakran előfordul, hogy az erősebbik nem valamiért nem érzi és érti azokat az aktuális trendeket, amelyekért mi épp odavagyunk, és viccesen élcelődnek egy-egy megkérdőjelezhetően előnyös ruhadarabon. De mi csak megrántjuk a vállunkat, hogy mennyire nem értenek hozzá, pedig már mi magunk is írtunk arról, hogy bizony a férfiak tarsolyában is vannak olyan öltözködési trükkök, amelyeket nem árt elsajátítani:

De vajon mi történne akkor, ha ők döntenék el, hogy mit viseljünk?

Nos, az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, Szabó Hédi – vagy ahogyan sokan ismerik, Hédinke – vállalta a kihívást. A fiatal lány outfitjeit egy teljes hétig a barátja állította össze, és talán meg fogtok lepődni, de nagyon is értő szemmel, sőt, még olyan fontos szempontokat is figyelembe vett, mint az időjárás.

Egy-két szettet még mi is szívesen elfogadnánk!

Ha pedig még nem volt elég, akkor ne hagyd ki ezt sem! Egy divatmagazin leültetett néhány teljesen átlagos öltözködésű, ám annál viccesebb férfit, és megkérdezték őket, mennyire tetszenek nekik az aktuális trendek. A válaszok fergetegesek lettek!