Egy török férfi betakargatja a kóbor kutyákat és macskákat, hogy ne fázzanak annyira

kóbor kutya Forrás: youtube
Törökországban is tombolnak a mínuszok, de egy férfi minden este nyakába veszi a várost, hogy segítsen a kóbor állatoknak.

Huseyin Yurtseven, egy isztambuli fogorvos minden este nyakába veszi a várost, hogy segítsen a gazdátlan négylábúaknak. Egy csapat önkéntessel együtt folyamatosan próbálták felkutatni a kóbor állatokat, akiket betakargattak, hogy kicsit elviselhetőbbé tegyék számukra a telet. Emellett a helyi állatimádókat is várja, akik hozzá hasonlóan szeretnének segíteni az utcán élő kutyáknak és macskáknak.

A törölközőkön Huseyin elérhetősége is szerepel, hogy ha valakinek még segítségre lenne szüksége, az el tudja érni a fogorvost.

Az orvos elmondta, hogy a közösségi oldalakon látta, mennyi kóbor állat él a környéken, ekkor döntötte el, hogy szeretne valamilyen módon segíteni nekik. Szabadidejét pedig igazán nemes célra használja, már rengeteg kutyának és macskának tette egy kicsit melegebbé a telét.

Rengeteg híresség úgy segít az állatoknak, hogy menhelyről választ házikedvencet. Íme 10 sztár, aki örökbefogadott kutyával él: