Ismerd meg a Zene kategória jelöltjeit!

Borítókép: Ismerd meg a Zene kategória jelöltjeit!
A Korszakalkotó nevű tehetséggondozó kezdeményezésben te is részt vehetsz szavazatoddal! A 3 kategóriában, 3 különböző fiatal tehetségre adhatod le a voksodat. Ismerd meg ezúttal a Zene kategória 3 személyiségét! Szavazatoddal befolyásolhatod, hogy ki nyerje meg a 3 millió forintos fődíjat!

Jónás Vera - Énekes-dalszerző

Jónás Vera legnagyobb varázsa abban rejlik, hogy koncertjein a közönség egészen közel kerülhet az énekesnő belső énjéhez és kendőzetlenül ismerheti meg a művészben lüktető kérdéseket. Vera a nyereményből egy olyan, mindenki számára inspiráló stúdiót, alkotóteret hozna létre, ahol az összes, a zenekarhoz kapcsolódó kreatív ember együtt tudna alkotni, álmodni, professzionális körülmények között.

"Egyedi élményt nyújtani a közönségemnek. Ezért vagyok itt."

Kálnay Zsófia - Opera-énekesnő

Kálnay Zsófia szeretné minél több emberrel megismertetni az opera műfaját. Szokatlan eszközöket is használ, hogy a fiatalokhoz is eljusson a műfaj: filmrendező párjával tavaly készített egy operaklipet. A nyereményből szeretne részt venni egy nemzetközi énekversenyen, hogy a nagyvilág is megismerhesse a nevét és a tehetségét, így nagyobb eséllyel tudná folytatni a műfaj népszerűsítését.

"Népszerűsíteni az opera műfaját. Ezért vagyok itt."

Villányi Dániel - Zongoraművész

Villányi Dániel zongoraművész koncertjei eddig főleg Budapestre korlátozódtak. Ezért a nyereményéből egy országos turnét szervezne, mert missziójának tekinti, hogy a komolyzenében rejlő érzelmi-intellektuális, azaz mélyen emberi tartalmakat minél többekhez eljuttassa. Koncertjein nem csak játszana, de beszélne is a felcsendülő művekről, s így a zenei élmény mindenki számára könnyen követhetővé, élvezhetővé és átélhetővé válhatna.

"Megmutatni, hogy a komolyzene azokat is képes magával ragadni, akik ezt sosem hitték volna. Ezért vagyok itt."

ITT SZAVAZHATSZ RÁ

AZ Ízvilág kategória jelöltjeit >> itt ismerheted meg!

A Vizuális Művészetek fiatal tehetségeit >> itt ismerheted meg!