Mariann, a stylist, Anna, a tyúkanyó – interjú a Peller nővérekkel

peller anna,peller mariann,f&f Forrás: Mariann: Ruha F&F (6490 Ft). Anna: Blúz F&F (4490 Ft), fülbevaló F&F (2190 Ft/3 db).
Testvérek, de inkább ikrekként viselkednek. Egyikük elkezd egy mondatot, a másik befejezi. Naponta akár többször is elmondják egymásnak, „szeretlek!”, az életük pedig nagyon hasonló pályán mozog. Olvass bele a júniusi Éva magazinban megjelent interjúba Peller Mariannal és Peller Annával!

Csak két és fél év köztetek a korkülönbség, Anna javára. Mindig ilyen jól megvoltatok egymással?

Anna: Apró koromban nagyon vártam Mariannt, mindig anyu pocakjához bújtam, hogy érezzem őt, és a mai napig egy kicsit anyaként bánok vele. Például sokszor megkérem, hogy küldjön egy sms-t, amikor hazaért, hogy tudjam, rendben megérkezett.

Mariann: Kicsi korunkban azért Anna sokat ugratott, egyszer még a kerti vécébe is bezárt, de harag sosem lett a dologból. Ugyanabba a középiskolába jártunk, a szereplés érdekelt mindkettőnket, mégsem versengtünk. Nagyon szeretjük egymást a nővéremmel, és ezt el is mondjuk egymásnak szinte mindennap. Én vagyok a racionálisabb, Anna meg a művészlélek, kiegészítjük egymást.

A gyerekeitek is ilyen jól megvannak együtt?

Anna: Annabella, a lányom és Kornél, Mariann nagyobbik fia imádnak egymással játszani. Szilveszter, Kornél öccse csak azért nem bandázik velük, mert még kicsi, de biztos, hogy hamarosan ő is beszáll majd a hétvégi bulikba.

peller anna,peller mariann,f&f

Mariann: Blúz F&F (4490 Ft), farmerszoknya F&F (5490 Ft), lapos cipő F&F (4490 Ft), fülbevaló F&F (2190 Ft/3 db), gyűrű F&F (2190 Ft). Anna: Ing F&F (5490 Ft), farmer F&F (5990 Ft), magas sarkú F&F (5490 Ft), nyaklánc F&F (2690 Ft), fülbevaló F&F (2190 Ft/3 db), gyűrű F&F (2190 Ft).

A gyerekekkel, háztartással hogy birkóztok meg ennyi munka mellett?

Anna: Anyuékra ebben is számíthatok, ahogy a férjemre, Mikire is. Annabellát sokszor ő hozza-viszi, mert amikor próbálok, nagyon kevés az időm. Rengeteget szinkronizálok, és Mariann-nal együtt vezetjük a Reggelit az RTL Klubon. Most is éppen egy hajtós időszak közepén vagyok, ilyenkor a férjem kérés nélkül behozza a színházba a lányunkat, hogy legalább pár órát együtt tölthessünk, mert enélkül nem telhet el nap. Az anyósom is szívesen vigyáz az unokára, nincs hiányom segítségben.

Mariann: A két kisfiamra hetente egyszer biztosan anyuék vigyáznak, ami nagy segítség, az anyósomra mindig számíthatunk, és a férjem is kiveszi a részét a gyerekezésből, nagyon jó apa. Az utóbbi években úgy alakítom a programjaimat, hogy minden hétvégén legyen legalább egy teljes szabadnapom, ilyenkor együtt lehet a család.

peller anna,peller mariann,f&f

Mariann: Blúz F&F (5490 Ft), szoknya F&F (5990 Ft),
szandál F&F (5490 Ft), táska F&F (4490 Ft), nyaklánc F&F (1790 Ft), fülbevaló F&F (2190 Ft/3 db), gyűrű F&F (2190 Ft). Anna: Blúz F&F (5490 Ft), farmer F&F (5990 Ft), loafer F&F (5490 Ft), táska F&F (6490 Ft), fülbevaló F&F (1790 Ft/3 db).

Anna vegán, Mariann csak halat eszik. Ez miért alakult így?

Anna: Általános iskolás koromban nagyon duci voltam, elértem a 100 kilót is, és csak kínlódva sikerült lefogynom. Imádok hatalmas adagokat enni, és a vegán életmóddal tartani tudom a súlyom, ezért én semmilyen állati eredetű ételt nem eszem. Főzni nagyon szeretek, az teljesen kikapcsol, sokszor háromfélét készítek, mert a férjem nagy húsevő, a lányom pedig valahol kettőnk között van, nagyon kevés húst eszik.

júniusi éva,megjelent,peller mariann,peller anna
Az interjút teljes egészében a júniusi Éva magazinban olvashatod!