Így viseld többféleképpen az óriás sálat! – VIDEÓ

Borítókép: Így viseld többféleképpen az óriás sálat! – VIDEÓ Forrás: pinterest
Kellemes meleg érzetet ad és még szuperül is néz ki!

Bizonyára észrevettétek, hogy megérkezett a hideg, őszi idő, s reggelente talán már ti is melegebb kabát és esetleg már sál után is nyúltok, amikor munkába indultok. Szép lassan minden szekrényből előkerülnek a melegebb ruhadarabok és kiegészítők, s persze ilyenkor előszeretettel újítunk be egy-egy újabb darabot is. Nekünk továbbra is nagy kedvencünk az óriás sál, hiszen azon túl, hogy rendkívül kellemes meleg érzetet biztosít, számtalan módon magunk köré tudjuk tekerni. Ha eddig csak egy-két módon viselted a sáladat, feltétlenül nézd meg ezt a klassz videót és less el még több ötletet, hogyan dobhatod fel vele a szettedet!

Ugye milyen sokoldalúan lehet viselni őket? Nekünk az övvel kombinált megoldás az egyik kedvencünk. Ha te is bejárattál már egy-egy sálviselési technikát, bátran fotózd le magad és küldd el nekünk a képet a poszt alatt, hogy minél többen elleshessük a legjobb ötleteket!

November 9-12-én ismét Joy-napok, ahol számos kuponnal szerezheted be magadnak a legjobb sálakat. Kattints és nézd meg a kuponokat!