A 90-es évek kedvenc színészei: megmutatjuk, hogy néznek ki most

90-es évek,sztárok,akkor és most Forrás: getty images, pinterest
Lassan 30 éve annak, hogy beköszöntött a 90-es évek: egy olyan évtized, amit még most sem szívesen engedünk el, így örömmel ragadjuk meg a nosztalgia minden apró lehetőségét. A joy.hu összeállítása.

Azt tudjuk, hogy Britney Spears még mindig a popipar oszlopos tagja, és hogy Gwen Stefani szólóban is zseniális, de mi a helyzet Calista Flockharttal vagy Melissa Joan Harttal? Utánajártunk!

Calista Flockhart leginkább Ally McBeal-ként maradt meg a köztudatban, és az ügyvédnő karakterét máig nem tudta maga mögött hagyni, annak ellenére, hogy 2006-tól 5 éven át a Testvérek című sorozatban láthattuk. 2002-ben ismerkedett meg Harrison Forddal, akivel 2010-ben házasodott össze, és azóta is egy párt alkotnak.

Calista Flockhart
Forrás: Twitter
A színésznő egy 17 éves fiú büszke anyukája.

A Baywatch szőke Shaunijára szinte mindenki emlékszik. Erika Eleniak közel 3 éven át dobogtatta meg a férfiak szívét a 90-es évek során, majd később olyan filmekben szerepelt, mint az Úszó erőd, vagy az E.T. - A földönkívüli felújított változata, de a nagyobb színészi feladatok azóta is elkerülték.

Erika Eleniak
Forrás: twitter
Tévéfilmekben azóta is látható.

Andrew Keegan a 90-es évek egyik legnagyobb szívtiprója volt. Nem csak a Hetedik mennyországgal, hanem a 10 dolog, amit utálok benned című filmmel is hírnevet szerzett magának, karrierje azonban itt meg is akadt, és azóta a kisebb szerepei mellett leginkább horrorfilmeket rendez.

Andrew Keegan
Forrás: twitter
Pár felkapott sorozatban, mint például a New York-i helyszínelőkben talán láthattad is.

Még több hírességért kattints tovább!