Magyar srácnak köszönheti a világ, hogy bulizni láthatjuk a Mona Lisát!

Néményi Márton,sziget,fesztivál,mona lisa,híres festmények Forrás: pinterest: Néményi Márton
Neményi Márton fesztiválozó ikonikus festményalakjait már a világ minden táján láthatja a nagyközönség! A napokban a My Modern Met is felkapta Márton remek fotósorozatát.

A fotóriporter képeire lecsapott a net, számtalan magyar oldal azonnal leközölte a képeket, amikor a fotóriporter megosztotta a nagyközönséggel kreatív digitális kollázsait. Ha valaha elmerengtél azon, hogy milyenek lennének a klasszikus festmények alakjai, ha ma élnének: milyen ruhákban járnának, hol szórakoznának?, valószínűleg te is imádtad a fotóit.

A művész újragondolta a híres festményeket és photoshop tudását kihasználva meglepő környezetbe helyezte át Leonardo Da Vinci Mona Lisáját vagy épp Grant Wood híres amerikai gótikus farmer párosát. Marci a Sziget Fesztivál helyszíneire varázsolta az ikonikus alakokat – az eredmény nagyot ment a neten, a napokban pedig már a My Modern Met is beszámolt róla!

Az oldal célja, hogy ünnepelje a kreativitást és hogy olyan művészeket mutasson be, akik valami érdekeset, értékeset, kreatívat vagy épp meghökkentőt alkottak. Havi többmillióan olvassák ezt a portált, így nagyon büszkék vagyunk Mártonra és reméljük még további sikerekben lehet majd része!

Ha eddig nem láttad volna ezeket a híres festményekből készült remek képeket vagy szívesen végiglapoznád újra, kattints a galériára!