14 reggeli idézet, hogy túléld a szeptemberi nyüzsgést

Borítókép: 14 reggeli idézet, hogy túléld a szeptemberi nyüzsgést Forrás: pixabay
Elkezdődött az iskola, vége az uborkaszezonnak, most kezdődik az igazi pörgés. Ilyenkor van csak igazán szükségünk inspirációra, még ha csak egy rövid idézet képében is.

Az evamagazin.hu hosszú évek óta nap mint nap ellátja olvasóit friss idézetekkel, mantrákkal és mémekkel. Nagyon szigorúan válogatjuk őket, ezért vannak napok, amikor idézetek zsonganak a fejünkben, mint a méhkas. Sokszor nehéz igazán ütőset találni, de úgy tűnik, hogy az eredmény minket igazol: az olvasóink szeretik az idézeteket, gyakran megosztják őket a közösségi oldalaikon, sok pozitív visszajelzést kapunk róluk. A titkunk, ha jól sejtjük, annyi, hogy csak olyan idézeteket választunk ki, amik bennünket is elgondolkodtatnak vagy ránk is hatnak valamiképpen, márpedig így, hogy már több ezer frappáns szöveg fordult meg a kezünk között, elmondhatjuk, hogy igen magasra került az ingerküszöbünk.

Most csupa olyan idézetet gyűjtöttünk össze, ami nekünk jelentett valamit; reméljük, a ti mindennapjaitokhoz is hozzátesznek majd ebben a szeptemberi pörgésben.