Idén tényleg írj karácsonyi képeslapot! – 5 egyszerű DIY-megoldás

Borítókép: Idén tényleg írj karácsonyi képeslapot! – 5 egyszerű DIY-megoldás Forrás: countryliving.com
Úgy gondolod divatjamúlt? Dehogy! Hisz mi lehet ennél személyesebb?

Meg kell mondjuk, nekünk még mindig felettébb jól tud esni, ha valaki egy kedves képeslapot is mellékel az ajándékunk mellé – vagy ha ilyen formában emlékezik meg például a névnapunkról, szülinapunkról. Karácsonykor pedig csak még inkább fokozza bennünk a várakozást és az ünnepi hangulatot, ha a postaládát kinyitva egy díszes boríték is ott kandikál ki a sok hivatalos levél, számlaértesítő, no meg begyűrt reklámújság között. Ilyenkor kicsit felcsillan a szeme az embernek és naná, hogy nem a számlát bontja fel elsőnek. Igazunk van?

Vajon kitől jött? Egy távoli kedves rokontól vagy egy külföldön élő jó barátunktól? Már alig várjuk, hogy a két kezünkbe foghassuk azt a borítékot, amit pár nappal vagy héttel ezelőtt még ő zárt le – valahol a világ másik felén.

Hiába, a papíralapú dolgok – bár úgy tűnik néhány kósza pillanatra –, sosem mennek ki a divatból. Épp ezért buzdítunk most téged is arra, hogy idén még jó időben készítsd el a saját, egyedi levelezőlapjaidat és add őket nagy szeretettel postára. Ha úgy tetszik, ez is egyfajta énidős, pihenős tevékenység, ami alatt kicsit kikapcsolódsz és lélekben már ráhangolódsz az év legszebb ünnepére. Galériánkban most 5 remek ötletet is mutatunk arra, hogy miként tudsz egyszerűen, ám annál nagyobb gonddal gyönyörű képeslapokat készíteni.

Tipp: használd az Éva Adventhez csomagolt dekorpapírokat, vagy ha nincs meg a magazin, töltsd le innen őket!