A cukor káros. Kis mennyiségben is. Növeli a vércukorszintet, hizlal és számtalan problémát okozhat a vérnyomásra, a szívünkre és a pszichénkre nézve is. Mégis rengeteg hozzáadott cukrot fogyasztunk, akár tudunk róla, akár nem: esszük a reggeli kukoricapehelyben, délben a melegszendvicshez való ketchupban, isszuk este a mojitónkban. Azért vannak néhányan, akik zéró toleranciát hirdettek a cukorral – legalábbis a finomított cukorral – szemben. De hogy csinálják? Hogy bírják ki a délutáni bágyadtság óráit, a nagyon-nagyon stresszes helyzeteket, amikor az ember köztudottan a fél karját odaadná egy kocka csokoládéért? Hogy bírják lenyelni a kávét édesítetlenül? Nos, az alábbi összeállítás éppen erről szól. Kiderül belőle, hogy nem könnyű – mert körülöttünk minden, ami a boltokban kapható, tele van cukorral –, de azért nem is reménytelen. Néhány apró trükk is megteszi, hogy örökre száműzzük a cukrot az életünkből. Íme:
10 trükk olyan emberektől, akik SOHA nem használnak hozzáadott cukrot

Forrás: Getty Images
A
A cukor öl, butít és nyomorba dönt – csakhogy amilyen egyértelmű jelek utalnak erre, olyan nehéz megszabadulni tőle. Azért léteznek emberek, akik már túl vannak rajta, nem is hiányzik nekik és mégis rendszeresen esznek édességet. Most kiderül, hogyan csinálják.
Ezért nem viselem a jegygyűrűmet
TI
Az anyám kiakadt, a családom többi része fel sem tudja fogni hogy lehet, a barátnőim meg komplett hülyének néznek. Mindezt egy gyűrű miatt.
Velence télen is varázslatos – és most még fizetni sem kell a látogatásért
Utazó
Hamarosan belépődíjat kell majd fizetniük az egy napra Velencébe érkező turistáknak – ha el akarod ezt kerülni, keresd fel mielőbb az észak-olasz várost!