2017 legfontosabb dátumai: hosszú hétvégék, iskolai szünetek egyetlen naptárban

2017 legfontosabb dátumai: hosszú hétvégék, iskolai szünetek egyetlen naptárban
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

J

Jobbára háromnapos hosszú hétvégék lesznek 2017-ben.

Ti már tudjátok, mikor utaztok el, milyen fontos dátumok köré kell építenetek a hétköznapjaitokat 2017-ben? Ha nem, most segítünk: íme a legfontosabb dátumok listája idén:

Olvasd el ezt is!

2017. március 15-e szerdára esik, azaz a hét közepén egy munkaszüneti nap lesz.

2017. április 16-17-én lesz húsvét. Figyelem: októberben a kormány bejelentette, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lesz, de ezt a törvényelőterjesztést még nem fogadta el a parlament. Ha ez megtörténik húsvétig, akkor április 14-től 17-ig négynapos hétvégénk lesz, ha nem, akkor csak háromnapos.

2017. május 1-je hétfőre esik, ami háromnapos hosszú hétvégét jelent.

2017. június 4-5 pünkösd – egy újabb háromnapos hétvége.

2017. augusztus 20-a vasárnapra esik.

2017. október 23-a hétfőre esik, vagyis háromnapos lesz ez a hétvégénk is.

2017. november 1-je szerda, vagyis mindenszentek ünnepén a hét közepén kapunk egy munkaszüneti napot.

2017. december 25-e hétfőre, 26-a pedig keddre esik, vagyis a karácsony lesz az év egyetlen biztosan négynapos hétvégéje.

Az általános és középiskolákban a tavaszi szünet április 13-án, csütörtökön kezdődik és 18-ig, keddig tart. A nyári szünet június 16-án kezdődik. A 2017–18-as tanév pontos dátumairól később érkezik tájékoztatás.

Mindezt egyben megtaláljátok az erre a célra készült Éva Naptárban – az Éva magazin megjelenési időpontjaival együtt! Mentsétek el magatoknak a naptárt, hogy bármikor csekkolhassátok a dátumokat:

Tovább olvasok
23 tipikus Instagram hazugság, de mutatjuk a valóságot is

A hétköznapok nem olyan glamúrosak, mint amilyennek a filmek és persze a közösségi oldalakon megjelenő fotók tökéletes megvilágításában látszanak; de épp ezért szeretjük őket!

Megvan az első állam, ahol embereket komposztálhatnak

Elsőre talán morbidnak tűnhet ez a szókapcsolat, de talán ez írja le legjobban, miről is van szó: egy az új temetkezési lehetőségről, ami ráadásul jóval olcsóbb lesz, mint a hagyományos eljárás.

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem