Helen Mirren és Liam Neeson annak idején felvett egy szexjelenetet, ami aztán nem került be a filmjükbe

Borítókép: Helen Mirren és Liam Neeson annak idején felvett egy szexjelenetet, ami aztán nem került be a filmjükbe
A két színész évekig együtt is élt a 80-as évek elején; most mintegy véletlenül kerültek ugyanabba az adásba egy talkshow-ban.

Helen Mirren és Liam Neeson voltak a brit The Graham Norton Show vendégei a napokban. A két veterán színészt nem kellett egymásnak bemutatni: még 1981-ben együtt játszottak az Excalibur című fantasy filmben (mindketten mellékszerepeket); a forgatáson egymásba szerettek és együtt is éltek még néhány évig. A talkshow-ban felidézték a szexjelenetet, amit együtt forgattak, de végül kimaradt a filmből.

Páncélt viseltem az egész jelenet alatt

– emlékszik vissza Liam Neeson (65), aztán azt is megemlítette, hogy egy igazi, élő sas ücsörgött fölöttük mindvégig. Helen Mirren (72) erre nem emlékezett.

Annyira odavoltál értem, hogy semmi mást nem vettél észre

– vélekedett erre szerényen a színész, majd felidézte az első találkozásukat is, ami az Excalibur dublini forgatásán történt.


„Én még nem kezdtem el forgatni, de Helen már kosztümben volt. Elindult felénk, mi ott álltunk Corin Redgrave-vel, a legrégebbi barátommal, és Corin csak annyit mondott: ‘B*zmeg!’”

Jelenetképek az Excaliburból (1981)

A stúdióban mellesleg jelen volt Jamie Dornan is, aki az Ötven árnyalat-filmek legújabb epizódját promotálta éppen.
– Csodálatos voltál A hajszában – mondta neki Liam [egyetértünk – a szerk.], de ne haragudj, az Ötven árnyalat-filmeket nem néztem meg. Annak idején ugyanis együtt forgattam Dakota Johnson édesanyjával [Melanie Griffith – a szerk.], akkoriban Dakota kétéves volt, és én alaposan megpörgettem. Nem volt szívem most megnézni, amint felnőttként...

– Ami azt illeti, én is alaposan megpörgettem – csapta le a magas labdát Jamie, és mindenkiből annak rendje és módja szerint kirobbant a röhögés. Íme a videó:

Sztárpárok, akikről nem is tudtad róluk, hogy jártak: