5 gyerekszínész a Harry Potterből, akiknek az élete jelentősen megváltozott azóta

harry potter Forrás: Pinterest
Még csak gyerekek voltak, amikor a Harry Potter-filmekben szerepet kaptak, mára viszont már mind felnőttek. Megmutatjuk, mit csinálnak a film híresebb mellékszereplői. A joy.hu összeállítása.

A Harry Potter-filmek forgatása 10 éven át zajlott, ami nem kis idő, pláne egy gyereknek. A szereplők azóta már felnőttek, sokan 30 évesek is elmúltak, és a színészi pályán maradtak - de tény, hogy nem mindenki! Néhányan ugyanis úgy döntöttek, ennyi bőven elég volt a filmezésből, és egészen más irányba terelődtek: van, aki fotós lett, zenész, de még olyan is, aki a harcművészetekkel foglalkozik. Megmutatjuk, ki hogyan változott meg azóta, hogy a Harry Potter-ben játszott.

1. Joshua Herdman (Gregory Goyle)

Joshua játszotta Draco Malfoy egyik barátját, és akkoriban 14 éves volt. Most már 30 is elmúlt, és bár időnként fel-feltűnik filmekben, ma már egészen más területen tevékenykedik: kitanult néhány harcművészetet, és ezzel foglalkozik leginkább.

2. Bonnie Wright (Ginny Weasley)

Bonnie csak azért jelentkezett a Harry Potter meghallgatására, mert a tesója szerint nagyon jó Ginny lett volna belőle. És tényleg! Ezek után még 13 más filmben szerepelt, majd egy kis irányt váltott, és megalakította saját filmes cégét. Most ott dolgozik forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként. Ezen kívül vegetáriánus, és nagyon sokat jótékonykodik.