Három nyári parfüm, három különböző nőtípusnak

Borítókép: Három nyári parfüm, három különböző nőtípusnak Forrás: Pexels.com
Egy finom illatra mindenki felkapja a fejét. Minden karakter számára létezik olyan parfüm, ami tökéletesen passzol hozzá és csakúgy mint egy jól eltalált kiegészítő, ez is felrakhatja az i-re a pontot.

Megtalálni az igazit persze nem könnyű dolog, számos jótanácsot érdemes figyelembe venni, időről-időre pedig (meghatározó illatunk mellé) szinte kötelező beújítanunk, új vásárlással vagy akár parfüm rendeléssel. Egészen más tónusok passzolnak egy téli barátnős vacsorához és egy könnyed nyáresti randevúhoz.

Összeszedtünk párat a legújabb kedvenceink közül más és más alkalomhoz és nőtípushoz illeszkedve.

A magabiztos - Chloé Nomade

Egy öntudatos nőnek nincs az a helyzet, amiben ne találná fel magát. Tisztában van értékeivel és bátran támaszkodik képességeire. Virágos-fás jegyeivel a márka illatai a határozott, mégis romantikus nők alapkellékévé váltak. A Chloé parfümcsalád legújabb tagja sem okoz csalódást, a sárga szilva édeskés tónusai a szinte már frivolnak ható fréziába lépnek át, ami tölgymohával kiegészülve nagyon friss és bohém összhangot teremt.

A csábító - Armani Sì Passione

Azok a szenvedélyes, vonzó nők, akik nem jönnek zavarba a férfiak rájuk szegeződő tekintetétől bátran választhatják ezt a páratlanul elegáns és magabiztos illatot, ami viselőjét is ugyanezzel az attitűddel ruházza fel. A márka újdonsága minden ízében hozza az igazi olasz életstílust. Hogy mi a titka ennek a végtelenül szenvedélyes és karakán összképnek, azt valóban csak egy hamisítatlan donna fedhetné fel.

A bűbájos - Ariana Grande Moonlight

Ne tévesszen meg a csillogó, pom-pomos üvegcse, mint tudjuk alamuszi nyuszi nagyot ugrik! Ebben az esetben a kislányos báj érett tónusokkal párosul izgalmas és friss egyveleget alkotva.Ha valami igazán nyári illatot keresel, az amerikai énekesnő legújabb parfümje biztos tetszeni fog.