Harmónia és természet csak egy karnyújtásnyira!

Borítókép: Harmónia és természet csak egy karnyújtásnyira!

Tévé, képkocka, asztalon 2 egymás mellé helyezett virág, az egyiket szép szóval bíztatják, a másikra pedig szinte rá sem néznek. Aztán 1-2 hét múlva az egyik tökéletes pompával ragyog, a másik meg szinte elsorvad. A szavak? A figyelem vagy a szeretet ereje? Egyáltalán van-e ott bármilyen erő és energia? Mi is vesz minket tulajdonképpen körül, és hogy hatnak ránk a körülöttünk lévő természetes dolgok?
Lelked szinte minden nap szomjazik a harmóniára, a szeretetre. Egész nap kapod a pofonokat. Közlekedési dugó, munkahelyi megfelelés, kisebb-nagyobb bosszúságok, család, gyerekek, külön órák, háztartás. Soroljam még? Nyugalomra, harmóniára vágysz egy csatatér kellős közepén. Torkig vagy, eleged van? Szinte kiütésed van már az egésztől? Ami persze akár a bőrödön jön ki. Jelez a szervezeted, hogy elég! Valamivel nyugalmat kell körülötted teremteni. Meg kell állítania valahogy ezt az őrületet.

Körülötted egyre csak gyülekeznek a felhők, szemed körül pedig a karikák. Hihetetlen, de bizony minden kiül az arcodra. Mit tegyek?- sikoltasz fel. Már a kozmetikai csodaszerek sem segítenek, pedig azt ígérik. Mindenki menjen a bölcsességével oda ahonnan jött, hogy a szépség belülről fakad? Butaság!!! Mosolyogsz, mert bizony ezt várják el tőled mindenhol, pedig egy vulkán zakatol benned, hogy mindezt kibírd és végig is csináld! Hát nem csoda a bőröd alig tudja féken tartani a benned tomboló indulatokat. De hol a segítség?
Hát a Te kezedben. Egy kézbe simuló kerek szappan! Csupa természetesség! A vanita szó jelentése hindi nyelven maga a NŐ! Minden egyes terméket NŐK készítenek Neked, a legnagyobb gondossággal, valamint azzal a szándékkal, hogy nyugalmat árasszon Neked.

A legfinomabb és legtisztább alapanyagokat használják, hogy bőröd kívülről megkapja azokat a hatóanyagokat, amire szüksége van. Shea vajat, kakaó vajat javasolnak az ekcéma ellen, a legtisztább illóolajokat a lelek lecsillapítására, és a bőrproblémák enyhítésére. Argán olajat az időtlen szépség védelmében. Holt-tengeri iszap és Holt-tengeri só felülmúlhatatlan csodáit aknázzák ki számodra. De hogyan is tudnának beépülni ezek a földi csodák, ha Te megfeszülsz az idegességtől és bőröd páncélként véd a mindennapi stresszel szemben?! Itt jön egy kis csel, a kis vanitás – női praktika. A termékeket kristályvízből készítették Neked.


A világ különböző pontjain megtalálható ásványok is képesek pozitívan hatni a szervezeted regenerálódására. Csak halkan jegyzem meg, hogy nem véletlen, de a legtöbb uralkodó nő is használta. A kristály szappan készítésénél a legfontosabb összetevő

a kristályvíz. Még a neve is csodásan cseng! A kristályvíz önmagában nem csupán csak víz. Annál több. Titkos és speciális eljárással készül. A maga kis csodája a vízben hordozott információs orvoslásban rejlik. A kristálynak tulajdonított energiát csak a testre helyezett kövekkel nagyon nehéz átadni. Folyadék formájában azonban szépen és egyenletesen tudjuk eloszlatni a testen úgy, hogy közben a vízzel együtt más természetes és fontos anyagokat is be tudunk juttatni a bőrbe. A kristály szappan így nagyobb bőrfelületen fejti ki jótékony hatását és segíti elő a bőr mielőbbi regenerálódását.


S hogy az asztalon heverő virág közül melyik vagy Te? Csempéssz harmóniát a mindennapokba, nyújtsd ki karod a természet felé és Te leszel az a virág, amelyik csodálatosan pomázik majd és beseper magának minden elismerést, amit a környezetétől kap!