Hangolódjatok rá a családra – jön a 13. BabaMama és KidExpo!

Borítókép: Hangolódjatok rá a családra – jön a 13. BabaMama és KidExpo!
Babakocsi kalandpark, beltéri sípálya és most először Apuka stand is vár a 2018-as BabaMama és KidExpón. Az ország legnagyobb várandósoknak és kisgyermekes szülőknek szóló rendezvényét idén a Családok éve programsorozat részeként rendezik meg, interaktív játszóházzal és egy igazi családi nappalival is készülnek. Gyertek el november 16-18. között a Budapest Arénába, ahol ingyenes tanácsadások, profi szakemberek, kényeztető programok és értékes nyeremények várnak!

A háromnapos esemény első napjára idén kifejezetten a várandós kismamák és kispapák számára készülnek programokkal a szervezők. A pénteki nap csendessége és nyugalma tökéletes miliőt biztosít a ráhangolódásra, a kis jövevény érkezése körüli teendők átgondolására. A színpadon hallgathattok szülésfelkészítő előadást, keresztnév választási tanácsadást, és fókuszba kerülnek az édesapák is, őket is várja egy vidám hangulatú Apuka felkészítő előadás.

A 13 éves Expón kismama divat témában is várnak újdonságok, a kínálat pedig most először hazai tervezők izgalmas kreációiból összeállított design baba-mama blokkal is bővül. Természetesen nem maradnak el a különféle, előzetes regisztrációt igénylő ingyenes tanácsadások sem. A szoptatásról és a baba altatásáról nem lehet eleget beszélni, ezért mindhárom napra készülünk kapcsolódó tanácsadásokkal, lesz babamasszázs kurzus, valamint gyerekpszichológussal is lehet beszélgetni a helyszínen. Érdemes csatlakozni az esemény Facebook oldalához, ahol megtaláljátok a regisztrációhoz kötött programokat és aktuális nyereményjátékokat is.

A sok hasznos előadás és tanfolyam mellett élményprogramok sokasága is színesíti a hétvégét: megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, előtesztelhetitek a legízletesebb falatokat a csöppségeteknek a babaétel kóstolókon, és ha már belejöttetek a dologba, akkor egy következő helyszínen kipróbálhatjátok a különböző típusú babakocsikat az akadálypályának kialakított kalandparkban.

A ’Babamama’ testvérrendezvénye, a nagyobb gyerekeknek szóló KidExpo idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő játékkal várja az apróságokat. Építőjátékokból szinte kimeríthetetlen készlet áll rendelkezésre, de a KidExpón a helyetek akkor is, ha csemetétek imádja az esti meséket, most ismerkedik a betűkkel, esetleg igazi könyvmoly. A három napos esemény tökéletes alkalom arra, hogy a közelgő karácsony előtt a gyerkőc kipróbálhassa a reklámokban látott közel 200 féle játékújdonságot.

A KidExpo egyik legnagyobb durranását garantáltan imádni fogják a gyerekek: a helyszínen egy húsz méter hosszú sípályán ismerkedhetnek a lurkók az egyik legkedveltebb téli sporttal!

Az újdonságokban és élményekben gazdag hétvége, a BabaMama és KidExpo, november 16-18. között minden nap 10-18 óráig várja az érdeklődőket a Budapest Arénában.

További információ, jegyelővétel és részletes helyszíni program a weboldalakon: www.babamamaexpo.hu

www.kidexpo.hu