Kísérteties, az már biztos! Gwyneth Paltrow saját huszonkét évvel ezelőtti filmes karakterének öltözött Halloweenre

Borítókép: Kísérteties, az már biztos! Gwyneth Paltrow saját huszonkét évvel ezelőtti filmes karakterének öltözött Halloweenre Forrás: Getty Images
És az egész történet sajátos gellert kap a szexuális zaklatási balhék fényében. Csak egy kicsit borsódzik a hátunk, kösz Gwyneth!

Azt hiszem, nem értek pontosan mindent ebből a Halloween-őrületből, és a zavarodottságom csak nő, valahányszor ilyen történések jönnek velem szembe a neten. Az egy dolog, hogy a hírességek éppúgy képesek őrült ötletekkel előrukkolni ezekben a napokban, mint a hétköznapi hősök, de hogy valaki saját magával (illetve saját maga húsz évvel ezelőtti, hamvas fiatal változatával) riogasson, az mégiscsak több a soknál.

Merthogy Gwyneth Paltrow pontosan ezt tette: egész egyszerűen egy dobozt húzott a fejére, vagyis ő lett a Hetedik című 1995-ös David Fincher-film Tracy-je abban a pillanatban, amikor a főhős rendőr nyomozó kinyitja a kartondobozt és felbukkan a lány levágott feje. Na most a lányt ki más alakította volna, mint maga Gwyneth, a főhős nyomozót a színésznő akkori pasija, Brad Pitt, a pszichopata sorozatgyilkost pedig… nos, Kevin Spacey, aki a napokban a világméretű szexuális zaklatási botrány legújabb, legbizarrabb fejezetében azzal próbálta mentegetni magát az őt ért vádak alól, hogy meleg. (Itt ír róla bővebben a joy.hu.)

Gwyneth maga is áldozata volt Harvey Weinstein üzelmeinek nagyjából abban az időben, amikor a Hetedik készült (pontosabban amikor megkapta az 1996-os Emma című kosztümös Jane Austen-dráma címszerepét), és elbeszélése szerint éppen Brad Pitt volt az, aki megpróbált beszélni Weinsteinnel, hogy hagyja békén az akkori barátnőjét. Ugyanakkor a zseniálisan frappáns halloweeni jelmezfotót, amelyet jelenlegi szerelmével, Brad Falchuk producerrel közösen készített, kábé öt perccel a Kevin Spacey-botrány kirobbanása előtt posztolta. Vagy utána? Tudta vagy nem? Szándékos volt vagy véletlen? Ez itt a kérdés.

Gwyneth Paltrow a Hetedik-ben

Emlékeztetőül itt a szörnyűséges jelenet a Hetedik végéről:

Nézd meg ezt a galériát is: sztárok, akik sztárnak öltöztek Halloweenkor!