A legszebb húsvéti csokoládéfigurák nyomában

Borítókép: A legszebb húsvéti csokoládéfigurák nyomában
A GHRAOUI csokoládé húsvéti kollekciója egyszerre nyújt változatos ízvilágot és lélegzetelállító látványt, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb csokoládét.

A nyuszit, tojásokat és kiscsibéket ábrázoló csokoládéfigurák nélkülözhetetlen kiegészítői a tavasz várva-várt ünnepének, a húsvétnak. Mindenki keresi az alkalomhoz illő, különleges finomságokat, hogy meglephesse gyermekeit és szeretteit, illetve a többféle méretben és színekben pompázó figurákat, amikkel szemet kápráztató dekorációt készíthet az ünnepre.

A kollekció minden egyes darabja kézzel festett, 100% természetes alapanyagból készült, rendkívüli minőségű csokoládé. A legkisebb, 10 grammos tojások, kacsák és kiscsibék ugyanolyan részletes kidolgozottsággal készültek, mint a legnagyobb 16 kilogrammos, nyuszikat és tojásokat ábrázoló csokoládéköltemények.

A Ghraoui csokoládé luxusminőségű ízélményének egyik titka, hogy az előállítás teljes folyamata során kizárólag a dominikai köztársaságból beszerzett kakaóbabot használnak.

A csokoládé készítő mesterek művészi érzékkel komponálják meg a csokoládé és a töltelékek harmóniáját. Nekik köszönhetően alkot tökéletes összhangot a praliné, pisztácia, narancs, mandula, a tej- ét- vagy éppen fehércsokoládéval.

Húsvéti és egyéb kollekciók széles választékával várnak mindenkit az Andrássy út 31 szám alatti üzletben, ahol mindenki megtalálhatja a szeretteinek a tökéletes ajándékot!