1/5
Képtelen vagy elszabadulni
Ez a késésfajta abból származik, hogy valamiért nem bírunk felállni az íróasztalunktól. A késésünk gyökere nem a lustaságban rejlik, hanem abban, hogy hajlamosak vagyunk túlságosan elmerülni abban, amit éppen csinálunk. Ez lehet munka vagy egy házibuli, ahonnan már órákkal ezelőtt el kellett volna jönnöd...
A megoldás: tudatosítsd magadban, hogy fájdalmas az átállás egyik helyzetből a másikba és készülj fel jó előre. Szerencsére az, hogy felállsz, összepakolsz és elindulsz, egy pár perces művelet csupán, így hamar túlleszel rajta. Vezesd be azt a szokást, hogy mindig 1 perccel előbb állsz fel attól a bizonyos íróasztaltól, mint kellene – egy perc önmagában semmi, de lélektanilag sokat számít, hogy egy perccel előbb estél túl a fájdalmas részen, nem pedig 7-8-13-mal később. Azt is megteheted, hogy megkéred egy ismerősödet: jöjjön érted a kívánt időpontban (de akkor ne várasd).

Neked ajánlott cikkek
23 tipikus Instagram hazugság, de mutatjuk a valóságot is

A hétköznapok nem olyan glamúrosak, mint amilyennek a filmek és persze a közösségi oldalakon megjelenő fotók tökéletes megvilágításában látszanak; de épp ezért szeretjük őket!

Megvan az első állam, ahol embereket komposztálhatnak

Elsőre talán morbidnak tűnhet ez a szókapcsolat, de talán ez írja le legjobban, miről is van szó: egy az új temetkezési lehetőségről, ami ráadásul jóval olcsóbb lesz, mint a hagyományos eljárás.

Meghan Markle élete Harry előtt - 15 érdekesség

Jó ügyekért harcolt, blogot vezetett és az egészséges étkezés megszállottja volt.

Kilenc jel, hogy halogatós típus vagy és észre sem veszed

Mármint azon kívül, hogy ezt a cikket olvasod. Na de térjünk a lényegre, persze szigorúan a produktivitás jegyében. Ezek a halogatás legfőbb, nehezen felismerhető ismérvei.

Komolyabban vesszük a fiúk fájdalmát, mint a lányokét

Egy friss kutatás szerint máshogy becsüljük meg a különböző nemű gyerekek fájdalmát. Nagyobbra becsüljük a fiúk fájdalmát a lányokéval szemben.

Nyolc dolog, amire még használhatod a régi telefonodat

Mielőtt visszavinnéd a szolgáltatónak vagy elektronikus hulladék válna belőle, nézd meg, hogy nem tudod-e még valamire használni az elfekvőben levő okostelódat.

Ülj be Sartre kedvenc kávézójába, ússz Byron kedvenc öblében – irodalmi emlékhelyek turistáknak

Bármerre jársz a nagyvilágban, előbb-utóbb biztosan belebotlasz egy irodalmi emlékhelybe. És ehhez nem kell feltétlenül múzeumba menni.

5 lehetséges ok, amiért mindig elkésel – és 5 megoldás

Itt az ideje, hogy megbízható tagjává válj a társadalomnak, akire mindig lehet számítani. :)

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem