Forrás: Courtesy of Estée Lauder
1/8
2. Kontúrozz villámgyorsan!

A legkialvatlanabb arcot is feldobja ez a trükk: highlighteres korrektorral rajzolj fordított hármast az arcodra, ahogyan az Joan Smalls, az Estée Lauder sztármodellje mutatja. Ha van még fél perced, egy bronzosító stick-kel rajzolj egy másik hármast ezzel szemben, úgy, hogy a sötétebb árnyalatok az arccsont alá, a felső szemhéjra és a hajvonalad tövére kerüljenek. Tádám: készen is van a tökéletesen kontúrozott alap!
Neked ajánlott cikkek
Neked csak egy gyümölcs, másoknak az élet! – Edd vagy ne edd az avokádót?

Ha boltba mész, az alapanyaglistád mellett valószínűleg az árra, és a márkára is odafigyelsz. De valószínűleg csak arra figyelsz, ami számodra fontos. Most arra kérlek: ne csak a saját érdekeid nézd! Ne csak azt nézd, hogy neked mi a jó, még akkor sem, ha a kedvenc kekszedről, a guacamoléról vagy egy desszertről kell is majd lemondanod emiatt. Legújabb sorozatunkban azokat az ételeket, és alapanyagokat veszem górcső alá, amelyről érdemes többet is megtudni annál, mint hogy finomak és egészségesek!

Hagytam a babámat sírni – ez történt tíz évvel később

Egy anyuka elmeséli, mi történt, amikor a férjével vettek egy mély levegőt és megpróbálták háromhónapos fiukat egy több évtizedes módszerrel rendszeres alvásra szoktatni. És az is kiderül, hogy miért döntöttek így.

Emberkísérlet: Anyukám ízlése szerint öltöztem öt napig, ez lett az eredménye

Elég tanulságos kísérletnek vetette alá magát a joy.hu munkatársa.

Smink hackek későn kelőknek

Mindig öt perccel később kelsz a kelleténél? Időhiány miatt sosem lesz olyan a sminked, amilyennek szeretnéd? Segítünk!

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft