Forrás: Wikipedia
1/4
Beyoncé

Az előzmények: Beyoncé és a rapper Jay-Z 2008-ban házasodott össze titokban, és sokáig elkerülték őket a botrányok. Egészen 2014-ig álompárnak tűntek.

Robban a bomba: Kiszivárgott egy térfigyelő kamera felvétele, amelyen Beyoncé testvére, Solange egy liftben nekitámad Jay-Z-nek. Ekkor kapott szárnyra a pletyka, miszerint a rapper megcsalta világhírű feleségét, mégpedig egy Rachel Roy nevű nővel. Később Jay-Z több interjúban is elismerte, hogy valóban így történt.

Mi lett aztán? Beyoncé és Jay-Z tulajdonképpen művészetterápiát alkalmaztak. Ebben az időszakban született Beyoncé Lemonade című albuma, amely nagyon ütős lett, és többek között olyan témákat érint benne, mint a feminizmus, a rasszizmus, de az énekesnő arra is utalt, hogy a házassága az utóbbi időben nem volt éppen felhőtlen. Sőt, konkrétan emleget egy nőt “Becky, a széphajú” néven. Jay-Z pedig ekkortájt készítette 4:44 című albumát, amelyen szintén néven nevezi Beckyt: “El fogok b*szni egy jó dolgot, ha hagyod / Hagyj, Becky”. A házaspár fájdalmas időszakon ment keresztül, de szembenéztek a helyzettel. Ahogyan Jay-Z egy interjúban fogalmazott: “a legjobb módja annak, hogy átvészelj egy hurrikánt, ha bent ülsz a közepében”. Nos, Beyoncé és Jay-Z beült a hurrikán közepébe, sokat beszélgetett, terápiára járt, és ha hihetünk a szemünknek, erősebbek együtt, mint valaha.
Neked ajánlott cikkek
23 tipikus Instagram hazugság, de mutatjuk a valóságot is

A hétköznapok nem olyan glamúrosak, mint amilyennek a filmek és persze a közösségi oldalakon megjelenő fotók tökéletes megvilágításában látszanak; de épp ezért szeretjük őket!

Megvan az első állam, ahol embereket komposztálhatnak

Elsőre talán morbidnak tűnhet ez a szókapcsolat, de talán ez írja le legjobban, miről is van szó: egy az új temetkezési lehetőségről, ami ráadásul jóval olcsóbb lesz, mint a hagyományos eljárás.

Meghan Markle élete Harry előtt - 15 érdekesség

Jó ügyekért harcolt, blogot vezetett és az egészséges étkezés megszállottja volt.

Kilenc jel, hogy halogatós típus vagy és észre sem veszed

Mármint azon kívül, hogy ezt a cikket olvasod. Na de térjünk a lényegre, persze szigorúan a produktivitás jegyében. Ezek a halogatás legfőbb, nehezen felismerhető ismérvei.

Komolyabban vesszük a fiúk fájdalmát, mint a lányokét

Egy friss kutatás szerint máshogy becsüljük meg a különböző nemű gyerekek fájdalmát. Nagyobbra becsüljük a fiúk fájdalmát a lányokéval szemben.

Nyolc dolog, amire még használhatod a régi telefonodat

Mielőtt visszavinnéd a szolgáltatónak vagy elektronikus hulladék válna belőle, nézd meg, hogy nem tudod-e még valamire használni az elfekvőben levő okostelódat.

Ülj be Sartre kedvenc kávézójába, ússz Byron kedvenc öblében – irodalmi emlékhelyek turistáknak

Bármerre jársz a nagyvilágban, előbb-utóbb biztosan belebotlasz egy irodalmi emlékhelybe. És ehhez nem kell feltétlenül múzeumba menni.

Sztárok, akik nem váltak el

Te együtt maradnál a pároddal, ha kiderülne, hogy megcsalt? Egyáltalán: képes lennél higgadt maradni? És ha világszerte milliók követnék a történetet, legbensőbb magányügyeiden csámcsogva?

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem