1/5

Legénybúcsú (1984, Neal Israel)

A Philadelphia és a Forrest Gump Oscar-szobrai előtt Tom Hanks csak egy átlagos – mondjuk ki, mamlasz – külsejű komédiásnak számított, aki habkönnyű vígjátékokban adta hitelesen a „boy next door” szimpatikus, bár nem túl karizmatikus szerepét. A Legénybúcsúban például egy buszsofőrt alakít, akit tehetős menyasszonyának szülei nem szívelnek túlságosan, és ezt épp a fiú utolsó szabad partiján teszik nyilvánvalóvá. A film felvonultat egy raklapnyi helyzet- és jellemkomikumot, és bár nem szánt túl mélyre – ez nem is tiszte, nyilván-, tényleg rengeteget lehet rötyögni rajta. Házasság előtt állóknak talán ezt ajánlom a listáról a legjobb szívvel.

Neked ajánlott cikkek
Filmszerepek, amiket eljátszva megzakkantak a színészek

Adrian Brody vagy Isabelle Adjani: rangos díjakat kaptak ezekért a súlyos szerepekért, de aztán terápiára volt szükségük, hogy újra magukra találjanak. Vajon megérte?

Készítsd el Audrey Hepburn kedvenc spagettijét

Audrey Hepburn imádott enni, mégis szigorú szabályok mentén étkezett, hogy megtartsa légies karcsúságát. De az otthoni főzőcskézéssel kapcsolatban, nem ő jutna elsőre eszünkbe. Pedig…

Már az esküvőn is pontosan látszik, hosszú életű lesz-e a frigy

Az igazán profik nemcsak a fényképezésben szereznek rutint, hanem jövendőmondóként is megállják a helyüket. Persze nem kávézaccból olvasnak, hanem árulkodó jelekből.

A Trónok harcának színésznője nagy átalakuláson ment keresztül

Véget ért a Trónok harca, aminek mind a 8 évadában szerepelt Sophie. Végignéztem a vörös szőnyeges szerepléseit az elmúlt évekből és érdekes volt látni a stílusának az alakulását.

Hiába nemzetközi, a gyereknapot egyedül Magyarországon ünneplik május utolsó vasárnapján

Érdekes adatok következnek arról, hogy a Föld melyik pontján hogyan ünneplik a nemzetközi gyermeknapot.

6 párkapcsolati probléma, ami a férfiak listáját vezeti

Igen, a férfiakat is foglalkoztatja a párkapcsolatuk. És igen, boldoggá akarnak tenni bennünket. Hat témát mutatunk, amit a legtöbbet emlegetnek a pszichológus kanapéján ülve.

Így boroznak ők - Orosz Barbara

Szeretjük, tiszteljük, használjuk és élvezzük. A bor mindennapjaink része. Ezerarcú nedű, melyben mindenki megtalálja a maga ízlésének leginkább tetszőt. De kinek mit is jelent igazán? Új sorozatunkban ismert emberek mesélnek erről. Ezúttal Orosz Barbi műsorvezetőt kérdeztük.

5 legény- és leánybúcsú filmen

Nemrég mutatták be nálunk a Legénybúcsú Bt. című francia komédiát, amely eredetileg nemes egyszerűséggel a Budapest címet viselte. Eszünkbe jutott róla néhány hasonló alapmű.

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem