1/5

CD homoktövises kézkrém száraz kézre

Óriási piros pont jár a homoktövis tartalmú kencéknek, és szerencsére ez sem kivétel ezalól. Pont kellően zsíros, ám nem tapadós állagának köszönhetően pikk-pakk beszívódik, olyan, mintha semmi nem lenne a kezeimen, de mégis jóval rugalmasabbnak érzem a bőrömet, amint például pötyögök velük a laptopom billentyűin. Még nagy előnye a terméknek, hogy nem tartalmaz szilikont, parabéneket és mesterséges színezéket.

Neked ajánlott cikkek
5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Annyi ételt vásárolj, amennyit meg is eszel – Tippek az élelmiszerpazarlás ellen

Én ugyan soha nem éltem pazarló életet, de pár éve még inkább figyelek arra, miből mennyit vásárolok és használok fel. Ezzel a tudatos gondolkodással te is sokat tehetsz magadért, a bolygóért, sőt rengeteg pénzt is spórolhatsz. Talán még egy adag lelkiismeret-furdalástól is megkímélheted magad. Tegyünk együtt az élelmiszerpazarlás ellen!

Vajon mit gondolna a 20 éves önmagam a mostani életemről? Levél magamnak a múltba és a jövőbe

"...most még nehéz elképzelned, de mindent ügyesen csinálsz: semmilyen erőfeszítésed sem hiábavaló, idővel minden meg fog térülni, így hát soha ne add fel!"

Garnélás-kapros cukkinileves (akár vegán)

Íme egy könnyen és gyorsan elkészíthető, ízekben mégis gazdag leves. Rák nélkül tökéletes vega leves.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy tájegységről, népcsoportról, személyről, egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Ezek az elnevezések többnyire készítési módokat jelölnek. Te tudod, hogy melyik mit takar?

5 kézkrém, ami tényleg életet lehel a durván kiszáradt kezedbe - teszt

Kolléganőnknek borzasztóan száraz a keze az őszi-téli időszakban. Ezeket a krémeket viszont bátran ajánlja.

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft