Forrás: getty
1/6

>>1 „Én amúgy sem bírtam soha!”

Ezzel épphogy nem a támogató szerepét öltöd magadra, hanem inkább egy hamis barátét, aki ezek szerint soha nem volt őszinte az érintetthez. Az megint más kérdés, hogy senkit nem érdekel a véleményed, hiszen nem neked kellett eddig együtt élned az illetővel. Tehát ócsárolni, negatív kommenteket hozzáfűzni nem éppen bölcs dolog. Tartsd meg magadnak az ellenszenvedet, a barátodnak most nem erre van szüksége.

Neked ajánlott cikkek
Neked csak egy gyümölcs, másoknak az élet! – Edd vagy ne edd az avokádót?

Ha boltba mész, az alapanyaglistád mellett valószínűleg az árra, és a márkára is odafigyelsz. De valószínűleg csak arra figyelsz, ami számodra fontos. Most arra kérlek: ne csak a saját érdekeid nézd! Ne csak azt nézd, hogy neked mi a jó, még akkor sem, ha a kedvenc kekszedről, a guacamoléról vagy egy desszertről kell is majd lemondanod emiatt. Legújabb sorozatunkban azokat az ételeket, és alapanyagokat veszem górcső alá, amelyről érdemes többet is megtudni annál, mint hogy finomak és egészségesek!

Hagytam a babámat sírni – ez történt tíz évvel később

Egy anyuka elmeséli, mi történt, amikor a férjével vettek egy mély levegőt és megpróbálták háromhónapos fiukat egy több évtizedes módszerrel rendszeres alvásra szoktatni. És az is kiderül, hogy miért döntöttek így.

Emberkísérlet: Anyukám ízlése szerint öltöztem öt napig, ez lett az eredménye

Elég tanulságos kísérletnek vetette alá magát a joy.hu munkatársa.

6 illetlen mondat, amit soha nem mondj a válófélben levő barátodnak

Többet ártanak, mint használnak.

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft