Így ne menjen rá a gatyád is a sűrűn használt fürdőszobai termékekre

Borítókép: Így ne menjen rá a gatyád is a sűrűn használt fürdőszobai termékekre Forrás: pexels.com
Van olyan termék, amit naponta többször is használtok a családdal, így a teli tubusok akár egy szempillantás alatt üressé válhatnak. Nincs mese, azonnal pótolni kell a készletet, úgyhogy nem árt, ha olcsón tudod beszerezni őket, vagy találsz pénztárcabarát alternatívát.

mikre gondolunk pontosan?

Fogkefe + fogkrém

Reggel és este egy alapos fogmosás kihagyhatatlan keretet ad a napnak. Arról persze beszélnünk sem kell, hogy hányféle fogkrém közül válogathatsz attól függően, hogy épp fehéríteni szeretnél pár árnyalatot, vagy az érzékeny fogzománcodat szeretnéd óvni, lényeg a lényeg, hogy sokszor nem csak egy verziót szeretnél otthon tartani. Léteznek persze költségkímélő házi megoldások, mint a szódabikarbónás fogfehérítés, de ezekkel érdemes csínján bánni, pár alkalmas kúra után vissza kell váltani a hagyományos, fogkrémes tisztításra. A fogorvosok szerint minimum 2-3 havonta szükséges lecserélni a fogkefénket, de ha szétállnak a sörték, vagy valamilyen ínybetegség után vagy, ne legyél rest már hamarabb másikat venni!

Sampon + balzsam

Bár elvileg 1-2 hónap után a haj öntisztulóvá válik, ezzel azért legtöbben mégsem kísérleteznénk szívesen. Marad tehát a klasszikus út, a hajmosás. A hajszálak szerkezetétől és a fejbőr típusától függően különböző gyakorisággal van szükségünk arra, hogy felfrissítsük a hajunkat, 2-3 napnál tovább nem érdemes várnunk vele. A hajszárítás okozta hőhatás roncsolhatja a hajkoronát, ezért érdemes ápolókból is betárazni, vagy otthon elkészíteni természetes alapanyagokból.

Ha 2019.04.01. és 2019.05.31. között legalább 500 Ft értékben vásárolsz Mastercard vagy Maestro kártyával Gillette, Head & Shoulders, Tampax, Secret, Always, vagy Pantene termékeket a kijelölt Azúr, CBA, Príma, Privát Max, Plus Market, Eurofamily, REÁL boltokban, nem csak 10%-os kedvezményt kapsz, de ha feltöltöd a vásárlást igazoló blokkadatokat a játék honlapjára, részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy Renault Clio a főnyeremény!

Az akció részletei a http://www.nyerovalasztas.hu/ oldalon érhetők el.

Tusfürdő

Itt aztán határ a csillagos ég! Naponta minimum egyszer mindannyian beállunk a zuhany alá, de ez a szám bőven a sokszorosára nőhet, ha úgy hozza az élet: gondoljunk csak egy forró nyári napra ami után végre hazaérünk és lehűthetjük magunkat, vagy egy kemény edzés utáni extra fürdőre. Ugyanúgy mint a hajmosásnál, fontos figyelnünk arra, hogy a víz és a tusfürdő gyakori használata ne szárítsa ki a bőrünket, ezzel bizony nem éri meg spórolni.

Borotva + borotvahab

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy épp kifogytunk a borotvahabból és amolyan fürdőszobai MacGyverként tusfürdővel próbáltunk megfelelő siklást biztosítani a pengéknek. Bár ez az alternatíva gyors tűzoltásnak megfelel, azért közel sem olyan végeredményt érünk el mint a habbal. Ha mélyen magunkba nézünk, azt is bevallhatjuk, hogy az egyszer használatos borotvákat sem vesszük mindig szó szerint, de erre érdemes nagy figyelmet fordítani és maximum 3 használat után valóban megválni tőle, a szőrtelenítendő területek között pedig nincs átjárás!

Női higiénés termékek

Egyre sűrűbben foglalkozunk azzal a kérdéssel, hogy mennyi pénzt költünk el tamponra és betétre és a számítás igazán sokkoló adatokat produkál. Ez azonban nem választás kérdése, ha spórolni szeretnénk, maximum annyit tehetünk, hogy alternatív módszerekkel kísérletezünk mint a mosható betét vagy a menstruációs kehely.

A cikk támogatója a Mastercard