![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Kíváncsi vagyok, mi a tapasztalatotok az Éva előfizetéssel kapcsolatban. Én rajongója vagyok a lapnak a színvonalas írások, érdekes témák és számos más dolog miatt. Szeretem kézbe venni a megjelenés után mihamarabb és attól tartok előfizetőként ez nem így lesz.
| kiscsillag25 2011. 01. 06. 18:47:24 |
Sziasztok!
Látom vannak közöttetek előfizetők, meg nem előfizetők is. Nekem olyan "problémám" lenne, hogy szeretném megszerezni a 2010 szeptemberi számot. De hiába böngészem a netet, sehol nem találok rá, semmiféle archívumban vagy ilyesmiben. Szóval a kérdésem az lenne, nem tudnátok-e nekem segíteni ez ügyben, hogy hol szerezhetném meg, vagy esetleg lefénymásolni valamelyikőtökét?... Segítségeteket előre is köszönöm! kiscsillag25 |
| Beuci 2010. 12. 18. 14:14:03 |
Sajnos én is sokszor jártam úgy, hogy közértben, itt-ott előbb megláttam a lapot, mint a postaládámban. Én sem tervezem a továbbiakban, hogy előfizetek a lapra. Persze meg fogom venni továbbra is, de nem előfizetőként |
| hannah 2010. 07. 20. 08:50:59 |
Nem vagyok előfizető, bár az eddig megjelent összes példány megvan.Az újság nagyon jó,színvonalas.
Mivel előfizetésnél nem "jár"ajándék-ha az adott hónapban csomagolnak mellé-,ezért döntöttem így. |
| deny55 2010. 07. 15. 20:07:06 |
aki előfizet a lapra, azoknak nem járnak ajándékok?...hm.. |
| bárányfelhő81 2010. 06. 24. 12:17:16 |
hát, nekem pont most fordult elő, hogy előfizettem másfél hónapja, az előző havit megkaptam, most meg nem... De elintéztem, állítólag 3 munkanapon belül pótolják, de ennyi erővel megvehetném az újságosnál. Igaz, így jóval olcsóbb, az ajándékok meg annyira nem hoznak lázba, hogy az újságosnál vegyem ezért... |
| Meli0025 2010. 06. 21. 12:52:28 |
Kíváncsi vagyok, mi a tapasztalatotok az Éva előfizetéssel kapcsolatban. Én rajongója vagyok a lapnak a színvonalas írások, érdekes témák és számos más dolog miatt. Szeretem kézbe venni a megjelenés után mihamarabb és attól tartok előfizetőként ez nem így lesz. |
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY