![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Sziasztok!!!
Nézegettem már korábban is a fórumokat, és mivel nagy szükségem van a segítségre megragadnám ezt a fonalat is, minél több hasznos tanácsot, ötletet várva...
Az új topicnak nem véletlenül adtam ezt a címet, úgy érzem, ezzel a problémával többeknek is szembesülnie kellett már. Friss jogsim van alig egy hónapos, és most ebben a három napban is folyamatosan esőben kellett hoszabb-rövidebb utat levezetnem. Egyszerűen (biztos ez a rutintalanság miatt is van) nem érzem magam biztonságban a kocsiban. Eddig baj még nem történt, csak borzasztóan bizonytalanná tesz még az időjárás is.(és most tényleg nem akarok beszélni a rengeteg őrültről) De hát csak nem várhatom el, hogy mindig süssön a nap...
Kérlek adjatok néhány tanácsot, ötletet mivel tehetném egy picit is nyugodtabbá ezeket az autóban töltött időket..
| Betti anyu 2010. 07. 09. 11:00:28 |
Szia, szerintem mivel friss a jogosítványod jól teszed hogy óvatos vagy. Vezetni mindig a körülményeknek megfelelően kell, olyan sebességgel amit biztonságosnak érzel. Idővel majd megszokod hogy mikor milyen állapotokban hogyan vezess és fel fogod tudni mérni, hogy mihez mennyi idő kell pl.: mennyi idő alatt tudod lereagálni egy stop lámpa kigyulladását esőben, ködben, hóban, este, nappal stb és azt is hogy az autónak mennyi idő kell bizonyos sebességnél ahhoz hogy megálljon. Azt mondták nekem egyszer, hogy az út és időjárási viszontagságokhoz képest olyan sebességet kell választani hogy bármilyen nem várt eseményt lereagálására legyen legalább 3 másodpercem. Ezt be is szoktam tartani! Ami meg nagy önbizalmat adott az, hogy mindenki félti az autóját és az egészségét tehát te is arra figyelj ne másokra. Figyeld a táblákat, és ha a szabályokat betartod meglátod nem lesz semmi baj. |
| Lilla 83 2010. 05. 10. 14:22:07 |
Én is néha félek a volán mögött, de csak azért, mert annyi hülye autós van. Én zenehallgatással terelem el a figyelmemet. |
| baban 2010. 04. 22. 11:27:28 |
Szia mami41!
Az én kocsimon- direkt eső ellen szélvédőkezelés van, így nem zavar az eső és nem kell ablaktörlőt sem használnom. Nézz utána szerintem: nanobionikus szélvédő kezelés üdv: baban |
| mami41 2010. 04. 16. 10:54:52 |
Sziasztok!!!
Nézegettem már korábban is a fórumokat, és mivel nagy szükségem van a segítségre megragadnám ezt a fonalat is, minél több hasznos tanácsot, ötletet várva... Az új topicnak nem véletlenül adtam ezt a címet, úgy érzem, ezzel a problémával többeknek is szembesülnie kellett már. Friss jogsim van alig egy hónapos, és most ebben a három napban is folyamatosan esőben kellett hoszabb-rövidebb utat levezetnem. Egyszerűen (biztos ez a rutintalanság miatt is van) nem érzem magam biztonságban a kocsiban. Eddig baj még nem történt, csak borzasztóan bizonytalanná tesz még az időjárás is.(és most tényleg nem akarok beszélni a rengeteg őrültről) De hát csak nem várhatom el, hogy mindig süssön a nap... Kérlek adjatok néhány tanácsot, ötletet mivel tehetném egy picit is nyugodtabbá ezeket az autóban töltött időket.. |
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY