![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Az üzenőfalon elkezdődött erről egy vita, így gondoltam, áthozom ezt a fórumba. A téma ez: milyen hozzácsomagolt ajándékoknak (táska, kozmetikum, papucs, füzet...) örül az ember olvasóként? Az ajándékokon múlik-e, hogy az előfizetést választod-e vagy nem (tudván, hogy az ajándékok egy része nem fér be az olvasók postaládájába)? Fizetnél-e többet, ha az ajándékkal emelt fogyasztói ár is jár? Na hát ilyenekről lehet itt szenvedélyesen vitatkozni.
1 2 3 4 | következő oldal >>>
| kiscsillag25 2011. 01. 06. 18:42:01 |
Szia Beuci!
Látom előfizető vagy, és hogy 3 éve veszed már a magazint. Írtam már ide korábban, de senki nem reagált rá... A 2010 szeptemberi számot szeretném megkaparintani, de eddig sehogy sem sikerült... Segítségedet előre is köszönöm! kiscsillag25 |
| Jucus10 2010. 12. 18. 20:14:58 |
Sziasztok,
Megkaptam a januári számot, de naptár sehol... Ti kaptatok? |
| Beuci 2010. 12. 18. 14:03:23 |
Sziasztok!
Előfizető vagyok 3. éve, de most valahogy nem kaptam meg az aktuális számot. (Eddig 2x fordult ez elő) Jeleztem a terjesztőnek, azt a választ kaptam, hogy túl sok ajándék van csomagolva a laphoz, biztos nem fért bele a postaládába, de pótolják. Eddig semmit nem kaptam, holnap elutazom 4 napra, ha sikerül is begyömöszölni a ládába a nagy naptárat -mert ugye újságosnál már utánanéztem- mire hazaérek kiszedi valaki. Nem jól van ez így. Nem kell semmi ajándék inkább. Vagy talán egyszerűbb lenne megvenni az újságosnál... |
| Gucus 2010. 11. 03. 11:51:53 |
Sziasztok!
Ma regisztráltam az oldalra, de több problémám is volna: az adventi számban megjelent hóemberek sablonját sehol sem találom, és az írj nekünk link nem működik (legalábbis az én gépemen). Lécci írjátok meg, hol találom a sablont! Köszönöm előre is! |
| kiscsillag25 2010. 10. 25. 17:30:11 |
Sziasztok!
Nemigazán tudtam melyik témához írjam a kérdésemet, emiatt pedig új témát nem akartam írni... A kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy valahol fellelhetőek-e az Éva magazin régebbi számai? Nekem konkrétan az idei szeptemberi kellene. Tudtok ebben segíteni? A válaszokat előre is köszönöm. kiscsillag25 |
| Andi süni 2010. 10. 19. 11:47:51 |
Köszönöm a cd-t, ma kaptam meg! |
| Andi süni 2010. 09. 09. 12:41:59 |
Sziasztok!
Elküldtem a póstai címem a megadott e-mail címre, de azóta is hiába várom a póstást a "felesleges" ajándék cédével... |
| andi0307 2010. 08. 26. 14:04:25 |
Nekem nem működik az ajándék DVD (Da Vinci Learning). Talán valami hibája lehet, mert úgy berreg tőle a lejátszóm, mintha el akarna szállni. Meséljétek el, mi van rajta! Érdekes? |
| Eorsi Sarolta 2010. 08. 04. 15:01:36 |
Kedves Andi süni, volt még egy fölös cd raktáron, kérlek, írd meg a postacímedet az evaonline@marquardmedia.hu címre. Üdv: a szerk. |
| Eorsi Sarolta 2010. 08. 04. 13:31:38 |
Kedves Andi süni, az előfizetői ajándék ügyében feltett kérdésedet továbbítottam az előfizetési osztálynak. Teljes archívumot tartalmazó cdnk jelenleg nem létezik, de az archívum folyamatosan bővül az evamagazin.hu -n. Köszönjük a kérdéseket. a szerk. |
| Andi süni 2010. 07. 27. 10:11:19 |
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol lehet és mennyiért hozzájutni a cd-hez, ami előfizetői ajándék volt, illetve van-e archív cd, amin az első lapszámtól megvan minden Éva magazin? Sajnos csak tavaly szeptember óta veszem a magazint, de már sok embert megfertőztem vele, mert igényes, tartalmas. Választ és segítséget előre is köszönöm! |
| Eorsi Sarolta 2010. 07. 26. 15:18:47 |
most újra felhozom ezt a topikot, mert az üzenőfalon volt pár megszólalás a témában... szóval itt lehet ez ügyben vitázni, ne fogjátok vissza magatokat. a szerk. |
| pannacotta 2010. 01. 19. 12:15:43 |
Sajnos azok a patikák akiknél én próbálkoztam, még nem hallottak erről a fogkeféről. De azért köszönöm! Nem adom fel, mert már az egész családot behülyítettem vele, és nekik is kell |
| Honey 2010. 01. 19. 09:22:14 |
Kedves Pannacotta! A fogkefét úgy tudom, hogy patikában lehet megvásárolni -kizárólag. Én is nagyon szeretem. Az egyik kedvenc ajándékom volt. A mostani számhoz egy Nivea kézkrém van. Az is jó. Nálam a favorit azonban még mindig a Loreal szemhéjfesték! Jó lenne ilyen mégegyszer! |
| pannacotta 2010. 01. 17. 11:54:06 |
Nekem elég a magazin B1-től B4-ig. Eddig még egy ajándék se nyűgözött le, nem is hiányolnám őket, ha nem elmaradnának. Tulajdonképpen amiatt a dilemma miatt nem fizetek elő, miszerint egy vaskos csomagot belegyűrnek a postaládámba. Na a gyűrödt ujságot nagyon utálnám. Szóval biztos ami biztos, inkább megveszem.
Ja, bocsánat. A fogkefe nagyon jó kis reklámajándék volt. Áruljátok el, hogy hol lehet kapni! |
1 2 3 4 | következő oldal >>>
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY