Párkapcsolat

Szépség és divat

Társadalom

Sorozat

Mi írtuk

Gasztro

Iskola-Óvoda

Fórum: Ajándékok a magazinhoz (kritikai topik)

Az üzenőfalon elkezdődött erről egy vita, így gondoltam, áthozom ezt a fórumba. A téma ez: milyen hozzácsomagolt ajándékoknak (táska, kozmetikum, papucs, füzet...) örül az ember olvasóként? Az ajándékokon múlik-e, hogy az előfizetést választod-e vagy nem (tudván, hogy az ajándékok egy része nem fér be az olvasók postaládájába)? Fizetnél-e többet, ha az ajándékkal emelt fogyasztói ár is jár? Na hát ilyenekről lehet itt szenvedélyesen vitatkozni.

1 2 3 4 | következő oldal >>>

vissza a fórumtémákhoz

kiscsillag25
2011. 01. 06. 18:42:01
Szia Beuci!

Látom előfizető vagy, és hogy 3 éve veszed már a magazint. Írtam már ide korábban, de senki nem reagált rá...
A 2010 szeptemberi számot szeretném megkaparintani, de eddig sehogy sem sikerült... Mivel te előfizető vagy, gondoltam rákérdezek, hogy nincs-e meg még véletlenül, illetve ha még fellelhető valahol nem tudnál-e elküldeni belőle nekem egy cikket?

Segítségedet előre is köszönöm!
kiscsillag25

Jucus10
2010. 12. 18. 20:14:58
Sziasztok,
Megkaptam a januári számot, de naptár sehol... Most komolyan akkora ez a naptár, hogy nem fér bele a postaládákba??? Vagy csak én nem kaptam?
Ti kaptatok?

Beuci
2010. 12. 18. 14:03:23
Sziasztok!
Előfizető vagyok 3. éve, de most valahogy nem kaptam meg az aktuális számot. (Eddig 2x fordult ez elő) Jeleztem a terjesztőnek, azt a választ kaptam, hogy túl sok ajándék van csomagolva a laphoz, biztos nem fért bele a postaládába, de pótolják. Eddig semmit nem kaptam, holnap elutazom 4 napra, ha sikerül is begyömöszölni a ládába a nagy naptárat -mert ugye újságosnál már utánanéztem- mire hazaérek kiszedi valaki. Nem jól van ez így. Nem kell semmi ajándék inkább. Vagy talán egyszerűbb lenne megvenni az újságosnál...

Gucus
2010. 11. 03. 11:51:53
Sziasztok!
Ma regisztráltam az oldalra, de több problémám is volna: az adventi számban megjelent hóemberek sablonját sehol sem találom, és az írj nekünk link nem működik (legalábbis az én gépemen). Lécci írjátok meg, hol találom a sablont! Köszönöm előre is!

kiscsillag25
2010. 10. 25. 17:30:11
Sziasztok!
Nemigazán tudtam melyik témához írjam a kérdésemet, emiatt pedig új témát nem akartam írni...
A kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy valahol fellelhetőek-e az Éva magazin régebbi számai? Nekem konkrétan az idei szeptemberi kellene.
Tudtok ebben segíteni?
A válaszokat előre is köszönöm.

kiscsillag25

Andi süni
2010. 10. 19. 11:47:51
Köszönöm a cd-t, ma kaptam meg!

Andi süni
2010. 09. 09. 12:41:59
Sziasztok!
Elküldtem a póstai címem a megadott e-mail címre, de azóta is hiába várom a póstást a "felesleges" ajándék cédével...:( Segítségeteket előre is köszönöm! Minden jókat! Andi süni.

andi0307
2010. 08. 26. 14:04:25
Nekem nem működik az ajándék DVD (Da Vinci Learning). Talán valami hibája lehet, mert úgy berreg tőle a lejátszóm, mintha el akarna szállni. Meséljétek el, mi van rajta! Érdekes?

Eorsi Sarolta
2010. 08. 04. 15:01:36
Kedves Andi süni, volt még egy fölös cd raktáron, kérlek, írd meg a postacímedet az evaonline@marquardmedia.hu címre. Üdv: a szerk.

Eorsi Sarolta
2010. 08. 04. 13:31:38
Kedves Andi süni, az előfizetői ajándék ügyében feltett kérdésedet továbbítottam az előfizetési osztálynak. Teljes archívumot tartalmazó cdnk jelenleg nem létezik, de az archívum folyamatosan bővül az evamagazin.hu -n. Köszönjük a kérdéseket. a szerk.

Andi süni
2010. 07. 27. 10:11:19
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol lehet és mennyiért hozzájutni a cd-hez, ami előfizetői ajándék volt, illetve van-e archív cd, amin az első lapszámtól megvan minden Éva magazin? Sajnos csak tavaly szeptember óta veszem a magazint, de már sok embert megfertőztem vele, mert igényes, tartalmas. Választ és segítséget előre is köszönöm!

Eorsi Sarolta
2010. 07. 26. 15:18:47
most újra felhozom ezt a topikot, mert az üzenőfalon volt pár megszólalás a témában... szóval itt lehet ez ügyben vitázni, ne fogjátok vissza magatokat. a szerk.

pannacotta
2010. 01. 19. 12:15:43
Sajnos azok a patikák akiknél én próbálkoztam, még nem hallottak erről a fogkeféről. De azért köszönöm! Nem adom fel, mert már az egész családot behülyítettem vele, és nekik is kell :)

Honey
2010. 01. 19. 09:22:14
Kedves Pannacotta! A fogkefét úgy tudom, hogy patikában lehet megvásárolni -kizárólag. Én is nagyon szeretem. Az egyik kedvenc ajándékom volt. A mostani számhoz egy Nivea kézkrém van. Az is jó. Nálam a favorit azonban még mindig a Loreal szemhéjfesték! Jó lenne ilyen mégegyszer! :-)

pannacotta
2010. 01. 17. 11:54:06
Nekem elég a magazin B1-től B4-ig. Eddig még egy ajándék se nyűgözött le, nem is hiányolnám őket, ha nem elmaradnának. Tulajdonképpen amiatt a dilemma miatt nem fizetek elő, miszerint egy vaskos csomagot belegyűrnek a postaládámba. Na a gyűrödt ujságot nagyon utálnám. Szóval biztos ami biztos, inkább megveszem.
Ja, bocsánat. A fogkefe nagyon jó kis reklámajándék volt. Áruljátok el, hogy hol lehet kapni!

1 2 3 4 | következő oldal >>>

vissza a fórumtémákhoz

BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

RSS Hírfolyam ÉVA Magazin a Facebook-on Fórum Éva szakácskönyvvarázsló Saját profil Előfizetés
Promóció
A Gerlóczy Caféban minden este 9-kor kisorsolnak egy párt, akik egy ajándék éjszakát tölthetnek a Gerlóczy legszebb szobájában. A többieket pedig hazaviszik taxival! Az akció február 29-ig tart.
elolvasom

Promóció
Válaszolj jól, és tied lehet három Oriflame Nature Secrets kozmetikum.
elolvasom

Sorozat
A szerkesztő februári levelében Kecskés Karina, Dobó Kata és Gryllus Dorka is megszólal. Olvasd el és válaszolj emailben Pócsik Anita kérdéseire!
elolvasom

Promóció
A bőrápolási termékek tárházából kézkrémeket használnak a legtöbben a magyar nők közül, míg a legkevesebben a narancsbőr elleni küzdelemre fordítanak figyelmet – derült ki a Gerovital Plant friss felméréséből.
elolvasom

Promóció
Az áruházak polcai roskadásig tömve vannak a különböző márkájú és minőségű tejtermékekkel. A laikus vásárló azonban sokszor sem a termékjelölésekkel, sem a csomagolásón olvasható szakkifejezésekkel sincsen tisztában.
elolvasom

Promóció
Az Interim Menedzser Akadémia 2012 februárjában ismét elindítja limitált létszámú csoport számára interim menedzser képzését.
elolvasom

Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök

Otthon

Lakberendezés
Öko
Pénzügyek
Tippek
Vargabetű
Dekoráció
Zoo
Spájz
Kincstár
Jé, ezt nem is tudtam

Társadalom

Politika
Életút
Város és vidék
Interjú
Sztorik

Szépség és divat

Smink
Bőrápolás
Divat
A divatszerkesztő blogja

Párkapcsolat

Szerelem
Kapcsolat
Szex
Igaz történetek

Gasztro

Ti küldtétek
Mi főztük
Blog ajánló
Tippek
Receptek

Húsvét

Dekoráció
Gasztro
Programok
Tippek
Olvasnivaló
Nyereményjáték

Család

Iskola-óvoda
Kiskamasz
Családi állapot

Advent

Dekoráció
Tippek
Receptek
Videók

Mi írtuk

Nagymama
Velünk történt
Hideg-meleg

Promóció

Nyereményjáték

Sorozat

Szoprán
Gebegyerek
Vagy-vagy
Válásnapló
Címlapon az olvasó
Szerkesztői levél
Én és a sclerosis
"Csak" egy fotó
Napi zene
Emlékszel?
Lapozó
Horoszkóp

Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) | Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) | Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) | Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Előfizetői ügyfélszolgálat

© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat

Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle | JOY | SHAPE | DesignRoom | LATTE.hu - A nőies oldalad | CKM | PLAYBOY