Párkapcsolat

Szépség és divat

Társadalom

Sorozat

Mi írtuk

Gasztro

Iskola-Óvoda

Fórum: Olasz étterem Pesten vagy Budán hol?

Sziasztok!

Egy igazi isteni ételeket kínáló olasz éttermet keresek. Tudna nekem valaki ajánlani egyet? Köszi mindenkinek!

Szép, kellemes napot és kitartás az esőhöz! :)

vissza a fórumtémákhoz

Mirtil
2010. 03. 17. 00:23:09
Ciao!!
Az Abboccato volt már? Abban a bizonyos Széna téri 1. sz bevásárlóközpontban?

Dark-Angel
2010. 03. 02. 19:59:28
Sziasztok!
Nekem van egy nagyon klassz kedvenc olasz éttermem!
Itt van a cím, menjetek, kajáljatok kellemeset!!

Cím: Il Terzo Cerchio, 1077-Bp.Dohány u. 40.
Nyitva: mindennap 12:00-23:30ig.
www.ilterziocerchio.hu

Laura
2009. 09. 18. 09:53:10
Fúúú én mostanság egy nagyon jó olaszos étteremben voltam, de sajnos meg nem mondom, hogy mi volt a neve. :(

Aliz44
2009. 09. 14. 11:35:51
Irány Olaszország! Az biztosan nem ámítás!

Corinna
2008. 11. 02. 12:47:15
Ezzel az erővel bármelyik étterem ahol olaszosan készítik a rizottót, olasz étterem lehetne?! Ma daiiiiii! Stai sbagliando alla grande grande ) Olasz a férjem, és a baráti társaságunkban is sok bp-i olasz férfi, nő, család van, ők csak tudják, mi az igazi olasz étterem... ők pl. nem járnak a Via Lunába. Az "igazi isteni ételeket kínáló" ristorante/pizzeria jellemzője, hogy ebéd- és vacsoraidőben tele van digókkal )
A korábban felsoroltakról:
Terzo Cerchio - nagyon jó, de eléggé drága
Millennium Andrássy út - nagyon jó!! itt a legnagyobb az olaszok koncentrációja, nem véletlenül
Pomodoro - trendi, kissé sznob, inkább "látványétterem" a magyaroknak, "to see and to be seen"

Persze sok erdeti olasz étterem van még, tessék kipróbálni egypárat, és itt megvitathatjuk a fórumon. Szép napot mindenkinek!

Áges
2008. 10. 18. 19:55:01
A Via Luna csak egy név valóban, és nem azért olasz, mert pizza is kapható, hiszen a balatoni bodegákban is kapni ilyesmit, hanem mert ebben az étteremben a rizottó teljesen olyanra volt elkészítve, ahogyan az olasz nagyapám főzte magának. Engem igazából nem érdekel , hogy milyen nemzetiségü a tulajdonos, ha az étel elkészítésében az eredetiség tapasztalható. De majd talán, kipróbálom az általad ajánlottakat is.

Nuccia
2008. 10. 15. 22:27:52
Nem kötözködésből mondom, de a Via Luna miért olasz? Mert olasz szavakból áll a neve és van pizza az étlapon? Tudtommal magyarok üzemeltetik és a séf sem olasz.
IGAZI olasz étterem: Terzo Cerchio, Millennium, PomoD'oro.

Áges
2008. 08. 01. 13:47:16
Szia boldika! Látom magadra maradtál a kérdéseddel, de tegnap jártamban megláttam azt az igazi! olasz éttermet, ahol egyszer régebben már étkeztem, és tényleg olasz! Ha még aktuális, itt van a címe:http://www.vialuna.hu/

boldika
2008. 07. 15. 13:35:31
Sziasztok!

Egy igazi isteni ételeket kínáló olasz éttermet keresek. Tudna nekem valaki ajánlani egyet? Köszi mindenkinek!

boldika
2008. 07. 15. 13:35:31
Sziasztok!

vissza a fórumtémákhoz

BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

RSS Hírfolyam ÉVA Magazin a Facebook-on Fórum Éva szakácskönyvvarázsló Saját profil Előfizetés
Promóció
A Gerlóczy Caféban minden este 9-kor kisorsolnak egy párt, akik egy ajándék éjszakát tölthetnek a Gerlóczy legszebb szobájában. A többieket pedig hazaviszik taxival! Az akció február 29-ig tart.
elolvasom

Promóció
Válaszolj jól, és tied lehet három Oriflame Nature Secrets kozmetikum.
elolvasom

Sorozat
A szerkesztő februári levelében Kecskés Karina, Dobó Kata és Gryllus Dorka is megszólal. Olvasd el és válaszolj emailben Pócsik Anita kérdéseire!
elolvasom

Promóció
A bőrápolási termékek tárházából kézkrémeket használnak a legtöbben a magyar nők közül, míg a legkevesebben a narancsbőr elleni küzdelemre fordítanak figyelmet – derült ki a Gerovital Plant friss felméréséből.
elolvasom

Promóció
Az áruházak polcai roskadásig tömve vannak a különböző márkájú és minőségű tejtermékekkel. A laikus vásárló azonban sokszor sem a termékjelölésekkel, sem a csomagolásón olvasható szakkifejezésekkel sincsen tisztában.
elolvasom

Promóció
Az Interim Menedzser Akadémia 2012 februárjában ismét elindítja limitált létszámú csoport számára interim menedzser képzését.
elolvasom

Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök

Otthon

Lakberendezés
Öko
Pénzügyek
Tippek
Vargabetű
Dekoráció
Zoo
Spájz
Kincstár
Jé, ezt nem is tudtam

Társadalom

Politika
Életút
Város és vidék
Interjú
Sztorik

Szépség és divat

Smink
Bőrápolás
Divat
A divatszerkesztő blogja

Párkapcsolat

Szerelem
Kapcsolat
Szex
Igaz történetek

Gasztro

Ti küldtétek
Mi főztük
Blog ajánló
Tippek
Receptek

Húsvét

Dekoráció
Gasztro
Programok
Tippek
Olvasnivaló
Nyereményjáték

Család

Iskola-óvoda
Kiskamasz
Családi állapot

Advent

Dekoráció
Tippek
Receptek
Videók

Mi írtuk

Nagymama
Velünk történt
Hideg-meleg

Promóció

Nyereményjáték

Sorozat

Szoprán
Gebegyerek
Vagy-vagy
Válásnapló
Címlapon az olvasó
Szerkesztői levél
Én és a sclerosis
"Csak" egy fotó
Napi zene
Emlékszel?
Lapozó
Horoszkóp

Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) | Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) | Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) | Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Előfizetői ügyfélszolgálat

© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat

Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle | JOY | SHAPE | DesignRoom | LATTE.hu - A nőies oldalad | CKM | PLAYBOY