![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Sziasztok!
Egy igazi isteni ételeket kínáló olasz éttermet keresek. Tudna nekem valaki ajánlani egyet? Köszi mindenkinek!
Szép, kellemes napot és kitartás az esőhöz! :)
| Mirtil 2010. 03. 17. 00:23:09 |
Ciao!!
Az Abboccato volt már? Abban a bizonyos Széna téri 1. sz bevásárlóközpontban? |
| Dark-Angel 2010. 03. 02. 19:59:28 |
Sziasztok!
Nekem van egy nagyon klassz kedvenc olasz éttermem! Itt van a cím, menjetek, kajáljatok kellemeset!! Cím: Il Terzo Cerchio, 1077-Bp.Dohány u. 40. Nyitva: mindennap 12:00-23:30ig. www.ilterziocerchio.hu |
| Laura 2009. 09. 18. 09:53:10 |
Fúúú én mostanság egy nagyon jó olaszos étteremben voltam, de sajnos meg nem mondom, hogy mi volt a neve. |
| Aliz44 2009. 09. 14. 11:35:51 |
Irány Olaszország! Az biztosan nem ámítás! |
| Corinna 2008. 11. 02. 12:47:15 |
Ezzel az erővel bármelyik étterem ahol olaszosan készítik a rizottót, olasz étterem lehetne?! Ma daiiiiii! Stai sbagliando alla grande grande A korábban felsoroltakról: Terzo Cerchio - nagyon jó, de eléggé drága Millennium Andrássy út - nagyon jó!! itt a legnagyobb az olaszok koncentrációja, nem véletlenül Pomodoro - trendi, kissé sznob, inkább "látványétterem" a magyaroknak, "to see and to be seen" Persze sok erdeti olasz étterem van még, tessék kipróbálni egypárat, és itt megvitathatjuk a fórumon. Szép napot mindenkinek! |
| Áges 2008. 10. 18. 19:55:01 |
A Via Luna csak egy név valóban, és nem azért olasz, mert pizza is kapható, hiszen a balatoni bodegákban is kapni ilyesmit, hanem mert ebben az étteremben a rizottó teljesen olyanra volt elkészítve, ahogyan az olasz nagyapám főzte magának. Engem igazából nem érdekel , hogy milyen nemzetiségü a tulajdonos, ha az étel elkészítésében az eredetiség tapasztalható. De majd talán, kipróbálom az általad ajánlottakat is. |
| Nuccia 2008. 10. 15. 22:27:52 |
Nem kötözködésből mondom, de a Via Luna miért olasz? Mert olasz szavakból áll a neve és van pizza az étlapon? Tudtommal magyarok üzemeltetik és a séf sem olasz.
IGAZI olasz étterem: Terzo Cerchio, Millennium, PomoD'oro. |
| Áges 2008. 08. 01. 13:47:16 |
Szia boldika! Látom magadra maradtál a kérdéseddel, de tegnap jártamban megláttam azt az igazi! olasz éttermet, ahol egyszer régebben már étkeztem, és tényleg olasz! Ha még aktuális, itt van a címe:http://www.vialuna.hu/ |
| boldika 2008. 07. 15. 13:35:31 |
Sziasztok!
Egy igazi isteni ételeket kínáló olasz éttermet keresek. Tudna nekem valaki ajánlani egyet? Köszi mindenkinek! Szép, kellemes napot és kitartás az esőhöz! :) |
| boldika 2008. 07. 15. 13:35:31 |
Sziasztok!
Egy igazi isteni ételeket kínáló olasz éttermet keresek. Tudna nekem valaki ajánlani egyet? Köszi mindenkinek! Szép, kellemes napot és kitartás az esőhöz! :) |
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY