![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Már többféle terméket használtam, de egyik sem az igazi. Johson&Johnson tonic, sószappan, különféle bőrradirok.
Tudnátok ajánlani valami iagzán jót?
| Nana 2010. 07. 12. 13:28:26 |
Szia boldika.
Én nagyon sok kenceficét kipróbáltam, ami nem is segített. Csak pénz kidobás volt minden.MEGUNTAM. Édesanyám elvitt, egy vizsgálatra, ahol kiderült hogy nincs komoly baj csak egy tisztító kúrát kellene csinálnom. A kezelés meg tisztító kúra után nagyon szép lett az arcom.Felemelt fejel megyek végig az utcán. Eszt a problémát ne a szerekben keresd hanem a szervezetben. |
| Dark-Angel 2010. 03. 02. 20:05:19 |
Hali
Én nagyon ajánlom, az Eucerin termékeket, amiket csak gyógyszertárakban lehet kapni, én már hosszú ideje azt használom és nagyon bevált, nem zsírosít, és írtó klassz!! Próbáljátok ki, sok sikert! |
| Erka 2008. 07. 24. 22:45:24 |
Szia Boldika!
Lányom is küzd a kamaszkori pattanásokkal, neki a Neutrogénának 2 az 1-ben terméke vált be legutóbb. Ez a készítmény arclemosóként és pakolásként is alkalmazható. Lányom véleménye szerint jó, ha rendszeresen használja. Ami igaz, hogy látható jelei vannak, ha használja |
| Dettike 2008. 07. 22. 16:01:45 |
Sziasztok!
Pattanásokra az Avonnak is van vmi kis tégelyes zseléje, a nevét sajnos nem tudom, azt nagyon dícsérték! Én nem próbáltam, mert én a miteszerekkel kűzdök, pattanásom ritkán van! A miteszeres bőrre tud vki valami jót ajánlani? |
| csokoládé 2008. 06. 26. 13:56:38 |
Szia Boldika!
A Neutrogena pattanáskezelő készletét próbáltad már? Nekem nagyon bevált! Van benne egy tonik, és pattanáskezelő tapasz. nagyon jó a tapasz. Igazából ez főként a kinyomott pattanásokra szuper. A tiszta arcbőrödön kinyomod a pattanást, majd tonikkal jól áttörlöd, utána pedig ráhelyezed a pattanásra a tapaszt, így nem szennyeződik, mert védi a tapasz. |
| boldika 2008. 06. 26. 13:50:34 |
Már többféle terméket használtam, de egyik sem az igazi. Johson&Johnson tonic, sószappan, különféle bőrradirok.
Tudnátok ajánlani valami iagzán jót? |
| boldika 2008. 06. 26. 13:50:34 |
Tudnátok ajánlani valami iagzán jót? |
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY