Párkapcsolat

Szépség és divat

Társadalom

Sorozat

Mi írtuk

Gasztro

Iskola-Óvoda

Fórum: kave haz

Alltalanos beszelgeto forum,ahol minden tema megengedett:)

1 2 3 | következő oldal >>>

vissza a fórumtémákhoz

Dark-Angel
2010. 03. 02. 19:51:30
Helloka!
Üdv.mindenkinek új vagyok...! Bejöhetek, csevegünk...?!

hannah
2010. 02. 01. 12:12:51
Kollegák:)hm..jó téma.Én egy "csókos"kolleganőnek köszönhetem, hogy jelenleg munkanélküli vagyok.

Anka
2009. 11. 19. 19:10:04
Én sajnos nem sok mindent tehettem. Szülés előtt a munkahelyen hárman voltunk: a főnőknő (45), a kolléganő (40) és én (27). Egész nap ment a duma, hol a fnő magánéletét, hol a kolléganőét hallgattam. A munkával persze nem haladtak. Én mindíg időre kész voltam mindennel és fel vtak háborodva amiért nem túlórázok velük. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok persze én voltam a szemét, mert volt pofám teherbe esni és nem gondoltam át előtte mi lesz az ő kis irodájával.

Lilla 83
2009. 11. 12. 10:55:41
Elég régen szóltatok hozzá ehhez a topichoz, így úgy gondoltam, hogy felfrissítem egy kicsit. Ha már mindenről lehet beszélni, akkor én arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy viselitek el a kollegákat a munkahelyen? Mit tennétek, ha belülről üvöltene a testetek, annyira idegesítene benneteket a sok lusta, semmirekellő kollega?

Tünci
2007. 10. 28. 00:12:35
LOLLI , MÁR RÉG NEM ÉRDEKLŐDTEM A KIS HÁZIKÓD HOGY ÁLL? KÉSZEN VAGY ? MINDEN A HELYÉN VAN ÉS TALÁLTÁL SÖTÉTIŐ AGYAGOT IS AMILYENT SZERETTÉL VOLNA?

Tünci
2007. 10. 07. 23:31:50
Drága Trúdi nagy szeretettel várunk gyere mert nagyon sok szép láni való van a Bakony és a Vértes már az csodálatos hogy a hinézek az erkélyen vagy az ablakon egy vértes hegyecskére nézhetek fel és ott leshetem ernyős társaimat hogy most éppen ki szárnyal Gyönyörű ,én csak ezért szeretem ezt a környéket

Trúdi
2007. 10. 02. 10:16:46
Úúúúúú, Tünci drága, de jó lenne ott lenni! De annyira el vagyok havazva a suliban. Sajnos. Én is voltam ám azért egy két jó programon. Pl. Kutatók éjszakáján. Jó szórakozást! Tünci, egyszer elmegyek tifelétek. Ott annyira pezseg az élet!

Tünci
2007. 10. 02. 00:42:34
csajok itt a lehetőség, most MÓRON 7VÉGÉN NAGY BULIKTRÚDI nagyon sok kiállítások is lesznek nem csak koncertek! festmény kíállítás az Amerigo Tot művészeti hagyatékábol, szobrászművész kiállítások a Gálhidy Péter munkáibol,Dömötör László fotó kiállítása!Hisztoria Klubolgár Péter Antal:"Sorsom ezt így rotta ki" című könyvének bemutatója!Kézműves bemutatók és vásár!és még sok más jó kis programok érdemes eljönni

Lolli
2007. 09. 19. 18:43:45
Igeen Ilyenkor ősszel még jobban esnek a meleg barna és terracotta árnyalatok. egy fincsi latte machiato reggel a kis fincsi kanapén beburkolózva a színes takaróba!!!! Jajj és már alig várom a jó kis teákat is!! imádok teázgatni.... meg az őszt is meg mindent

hannah
2007. 09. 19. 15:58:22
Lányok,nagyon ügyesek vagytok és kreativak! Csak igy tovább! Nincs is jobb dolog egy aranyos kis kuckónál,ahova elmerül az ember és csakis az övéegyelőre legalább is.. egy kis meleg fészek,ahova bármikor és talán majd vkivel mindig visszatérhetek...jajajaj most h irtatok erről,én is kedvet kaptam egy kis csinicsinositáshoz,mig a fagyok be nem állnak,ráállok a témára,1-2 kiegészitő jól jönne,no és egy kis szincsere.

Lolli
2007. 09. 19. 12:51:13
Jujj, de imádom a cserépkályhát!!! Úristen, de jó fej vagy! Szuperül halad minden, tegnap voltak cuki kis riasztó szerelő bácsik. Nagyon kedvesek voltak és úgy sajnáltam őket, hogy mennyit kell dolgozniuk. Közben belevetettem magam én is a konyhabútorkészítés rejtelmeibe Holnap megyek időpontra a Kikába, tök jó olcsó kis cuki szuper konyhákat csinálnak + van 20% kedvezményem, járt a lakáshoz, és vehetek egy halom kiegészítőt. Tegnap beszereztem pl. egy sötét pink, vagy inkább már fukszia pihepua takarót, egy ezresért. van belőle fehér, meg csokibarna is.. jujj már úgy várom, hogy odavackoljam magam a kanapéra... Ja egyébként még a régi lakásban lakom, de már alig bírko aludni, úgy várom a költözést.... még nem lehet sajnos az új lakásban lakni, vmi engedély jogerőre emelkedését várják az ingatlanosok.. Pedig nagyon csodás lesz A teraszom pedig óriási és csinálok cuki kis konyhakert részt is hihi őstermelő leszek a friss tejet adó tehenecskét meg majd beállítom a sarokba kávézás közben legalább nem kell kimennem a konyhába, csak fejek egyet hihihi

Tünci
2007. 09. 18. 22:00:35
Lolli ?hogy alakul al akás téma? én mostanában nagyon bepörögtem új butorokat is vettem és dekor változások zajlanak az őszi hangulatára edzem a lakást Nagyon jó kis őszi hangulat van és már a cserépkájháman is tűzelek !igazi meleg otthoni hangulatot csinálunk fini almás fahéjas tea illatával!hmmmmmmmmmmmmmmmm de jóóóóóóóóóó úgy imádom és közben kötögetek télire sapkát meg új sálakat

Lolli
2007. 09. 12. 14:46:49
Lótusszem, holnap már 13! várom

Lótuszszem
2007. 09. 04. 17:05:34
Megnézhetitek mit csináltam a böriben, a fix tv-n szept 13.-án. Pontos időt írok. Életmódról beszélgettünk. Edzésről, stb...

Tünci
2007. 08. 31. 21:35:25
BMamiiiiiii:-) örülök , hogy jól éreztétek magatokat a húsi recepted az nagyon bevált ! az emberkém kollégája is nagyon dicsérte mikor a nagy skandináv körútra mentek ! megkért mikor visszajöttek hogy csináljak neki még mert ő imádja ! annyit váltóztattam rajTa hogy tettem még bele egy más fajta fűszer keveréket! nem igazán tudtam milyen mert valami svájci fűszerek de nagyon fini!
Ami az itthoni munkát illeti , én is így vagyok egy kis ablak pucolás és már a végén , már épp hogy nem lakás festésnél tartok :-) mindig van mit csinálni itthon !Mi nők már csak ilyenek vagyunk :-))

1 2 3 | következő oldal >>>

vissza a fórumtémákhoz

BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

RSS Hírfolyam ÉVA Magazin a Facebook-on Fórum Éva szakácskönyvvarázsló Saját profil Előfizetés
Promóció
A Gerlóczy Caféban minden este 9-kor kisorsolnak egy párt, akik egy ajándék éjszakát tölthetnek a Gerlóczy legszebb szobájában. A többieket pedig hazaviszik taxival! Az akció február 29-ig tart.
elolvasom

Promóció
Válaszolj jól, és tied lehet három Oriflame Nature Secrets kozmetikum.
elolvasom

Sorozat
A szerkesztő februári levelében Kecskés Karina, Dobó Kata és Gryllus Dorka is megszólal. Olvasd el és válaszolj emailben Pócsik Anita kérdéseire!
elolvasom

Promóció
A bőrápolási termékek tárházából kézkrémeket használnak a legtöbben a magyar nők közül, míg a legkevesebben a narancsbőr elleni küzdelemre fordítanak figyelmet – derült ki a Gerovital Plant friss felméréséből.
elolvasom

Promóció
Az áruházak polcai roskadásig tömve vannak a különböző márkájú és minőségű tejtermékekkel. A laikus vásárló azonban sokszor sem a termékjelölésekkel, sem a csomagolásón olvasható szakkifejezésekkel sincsen tisztában.
elolvasom

Promóció
Az Interim Menedzser Akadémia 2012 februárjában ismét elindítja limitált létszámú csoport számára interim menedzser képzését.
elolvasom

Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök

Otthon

Lakberendezés
Öko
Pénzügyek
Tippek
Vargabetű
Dekoráció
Zoo
Spájz
Kincstár
Jé, ezt nem is tudtam

Társadalom

Politika
Életút
Város és vidék
Interjú
Sztorik

Szépség és divat

Smink
Bőrápolás
Divat
A divatszerkesztő blogja

Párkapcsolat

Szerelem
Kapcsolat
Szex
Igaz történetek

Gasztro

Ti küldtétek
Mi főztük
Blog ajánló
Tippek
Receptek

Húsvét

Dekoráció
Gasztro
Programok
Tippek
Olvasnivaló
Nyereményjáték

Család

Iskola-óvoda
Kiskamasz
Családi állapot

Advent

Dekoráció
Tippek
Receptek
Videók

Mi írtuk

Nagymama
Velünk történt
Hideg-meleg

Promóció

Nyereményjáték

Sorozat

Szoprán
Gebegyerek
Vagy-vagy
Válásnapló
Címlapon az olvasó
Szerkesztői levél
Én és a sclerosis
"Csak" egy fotó
Napi zene
Emlékszel?
Lapozó
Horoszkóp

Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) | Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) | Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) | Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)

Előfizetői ügyfélszolgálat

© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat

Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle | JOY | SHAPE | DesignRoom | LATTE.hu - A nőies oldalad | CKM | PLAYBOY