![]() |
|
Párkapcsolat
|
Szépség és divat
|
Társadalom
|
Sorozat
|
Mi írtuk
|
Gasztro
|
Iskola-Óvoda
|
Sziasztok!
Nekem már jó pár éve van jogsim, sőt autóm is, szeretek vezetni a városban és az országúton is, és gyakran járok külhonba is. Soha nem volt még karambolom, de isten bizony nem rajtam múlott. A múlt hétvégén a Balaton felé tartottam, amikor úgy leszorított egy jóképű volvo a külső sávból, hogy alig tudtam megtartani az irányt, és percekoig tartott, míg elmúlt, hogy reszkettem egész testemben. Mert félelmetes volt. Csak hogy mutassa, az ő autója jobb, nagyobb, őt egy nő nehogy már megelőzze. Naná, hogy ezután az ember úgy viselkedik, mint egy nyuszi, a pasik meg nagy pofával mondogatkák, hogy ja! a nők nem tudnak vezetni. Tudnának, csak mást értenek rajta, mint a a férfiak.
| Dark-Angel 2010. 03. 02. 20:08:48 |
Helloka!
Üdv.mindenkinek. Én is egy női vezető vagyok, jogsival, autóval rendelkezem. Vannak igenis nagyon jó női és férfivezetők de vannak írtó hihetetlen vezetők is az utakon! Napi szinten járok autóval dolgozni és hogy mikkel nem találkozok, hihetetlen...! Mindenkinek balesetmentes vezetést kívánok! |
| LIZA 2007. 12. 02. 18:01:16 |
Szia Mindenkinek! Idén május 25-én vizsgáztam le sikeresen autó vezetésből. Sajnos egész nyáron elblicceltem a gyakorlást, hogy papucsban vagyok, így inkább nem vezetek. Nagy hiba volt. El jött a szeptember és az én drága férjem meglepett egy autóval. Na eltudjátok képzelni milyen parával ültem be a kocsiba, sőt kb. 5 kilót le is fogytam annyira stresszeltem. Még most is ideges vagyok minden indulás előtt, de igyekszem meggyőzni magam, én sem vagyok hülyébb, mint más és igenis tudok vezetni. Közlekedni a nehezebb része a dolognak. |
| vörösdög 2007. 11. 30. 13:54:32 |
Ezév aug.-ban vettem autót magamnak, felpörgött az életem, muszáj volt. Meg egyébként is, jó ha van autó.
Az autó hátsó fertáján nagy T betű, mivel tanulom a vezetést. De akár cserélhetném már Ó betűre is, mert a vezetésre úgy ahogy rájöttem, de ahogy közlekednek emberek, akár mondhatom óvatosan vezetek, már-már néha lassan. Budaörsön pedig eléggé nagy forgalom van, sok körforgalom, néha csak úgy berepülnek a férfiak a drága audijukkal, Volvojukkal, drága dzsipjükkel a körforgalomba, és szinte a seggembe repülnének...De eddig még nem történt baj! Talán az óriási nagy T betű sokként hat rájuk (mert néha segítőkészebb a T betű, mintha kicimkézem a most divatos "baba a fedélzeten" c. vinyetákkal az autómat...) |
| Áges 2007. 11. 29. 15:37:13 |
Sziasztok! Mostanság olvastam a fórumtémához kapcsolható vicces, ám tanulságos cikket, szívesen megosztom Veletek: http://www.hetivalasz.hu/cikk/0711/kiszel_tunde_soforok |
| Lolli 2007. 06. 05. 13:34:29 |
Igen nagyon durva, ráadásul múltkor majdnem belémjött egy fehér kisteherautó, mert ezerrel jött ki egy szűk utcából. (nekem volt elsőbbségem, ráadásul én egy főúton álltam a pirosnál a Mester utcán) Éppen hogy el tudtam kapni a kormányt, ráfutottam a villamossínekre, ő pedig kb. 130-cal tovább tépett, majd ámokfutást végzett a petőfi hídon, mire minden erőmet összeszedve el kezdtem követni nagyon gyorsan. egy pirosnál utolértem. Egy barátom, aki épp mellettem ült felírta a rendszámát, majd felhívta a rendőrséget, hogy állítsák meg mert életveszélyes az ember... Azt mondták, hogy amíg nem történik baleset addig tehetetlenek. no comment. Ezek után annyira remegett kezem lábam, hogy végül nem tudtunk elmenni a megbeszélt programra. Mindketten csak ültünk döbbenten a kocsiban, mert elképzeltük,hogy mi van ha nem kapom el a kormányt és belénkcsattan oldalról egy ekkora kocsi... szerintem most nem irogatnék itt... |
| Eve 2007. 06. 05. 00:18:02 |
Jesszusom Lolli..Mekkora agresszív tahók vannak..Az ilyen embert fel kéne jelenteni.. Nem mintha azzal sokra menne az ember lánya.. Ez rémisztő, és elszomorító..:( |
| Lolli 2007. 05. 30. 17:29:11 |
Kedves Claudine, engem totálisan felháborítanak az agresszív férfi vezetők! Az egyik délután hazafelé araszoltam a forgalomban, amikor minden ok nélkül egy pasi befékezgetett szándékosan előttem és azzal riogatta az autóstársakat, hogy index nélkül sávot váltva-hazardírozott ide-oda. Legszíveseben belementem volna, de inkább mellé kerültem a sávban és erősen ránéztem... vesztemre.. Ugyanis vadul elkezdett integetni és az Anyukámat szidni... Középső ujját hevesen rázva... Én ezzel mit sem törődve, félrefordítottam a fejem és araszolgattam diszkréten tovább, mire ő fogta, és rámhúzta a kormányt.. a sávom felé... kb. 1 hajszálon múlt hogy nem ment neki a kocsim oldalának.. nagy nehezen megelőztem utána meg ő került mellém, és elkezdődött a "hajsza". Üldözött, nekiment a lökhárítómnak hülye k-t üvöltött rám a kocsiból és középső ujjal mutogatott. Mindez fényes nappal a Nyugati előtt pár méterrel. .... Esküszöm remegtem, hogy nehogy nekem jöjjön. Ilyenkor mit tehet az ember? |
| claudine 2007. 05. 30. 17:21:27 |
Sziasztok!
Nekem már jó pár éve van jogsim, sőt autóm is, szeretek vezetni a városban és az országúton is, és gyakran járok külhonba is. Soha nem volt még karambolom, de isten bizony nem rajtam múlott. A múlt hétvégén a Balaton felé tartottam, amikor úgy leszorított egy jóképű volvo a külső sávból, hogy alig tudtam megtartani az irányt, és percekoig tartott, míg elmúlt, hogy reszkettem egész testemben. Mert félelmetes volt. Csak hogy mutassa, az ő autója jobb, nagyobb, őt egy nő nehogy már megelőzze. Naná, hogy ezután az ember úgy viselkedik, mint egy nyuszi, a pasik meg nagy pofával mondogatkák, hogy ja! a nők nem tudnak vezetni. Tudnának, csak mást értenek rajta, mint a a férfiak. |
| claudine 2007. 05. 30. 17:21:27 |
Sziasztok!
Nekem már jó pár éve van jogsim, sőt autóm is, szeretek vezetni a városban és az országúton is, és gyakran járok külhonba is. Soha nem volt még karambolom, de isten bizony nem rajtam múlott. A múlt hétvégén a Balaton felé tartottam, amikor úgy leszorított egy jóképű volvo a külső sávból, hogy alig tudtam megtartani az irányt, és percekoig tartott, míg elmúlt, hogy reszkettem egész testemben. Mert félelmetes volt. Csak hogy mutassa, az ő autója jobb, nagyobb, őt egy nő nehogy már megelőzze. Naná, hogy ezután az ember úgy viselkedik, mint egy nyuszi, a pasik meg nagy pofával mondogatkák, hogy ja! a nők nem tudnak vezetni. Tudnának, csak mást értenek rajta, mint a a férfiak. |
BELÉPÉS >>
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Program és Utazás | Test és lélek | Kölyök
Írj nekünk! (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Adj nekünk tanácsot! (evamagazin (a) marquardmedia.hu) |
Háziorvos (evaszakerto (a) marquardmedia.hu)
Szexológus (evaszakerto (a) marquardmedia.hu) |
Szépség (evaszepseg (a) marquardmedia.hu)
Divat (evafashion (a) marquardmedia.hu) |
Nagymama-pályázat (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
Jelentkezz!
Címlapon az olvasó! | Gardrób (evafashion (a) marquardmedia.hu)
Vendégszerkesztő (evamagazin (a) marquardmedia.hu)
© 2012 Éva Magazin | Marquard Média Magyarország
Impresszum | Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Tilos az ÉVA Magazin bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!
Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
InStyle |
JOY |
SHAPE |
DesignRoom |
LATTE.hu - A nőies oldalad |
CKM |
PLAYBOY