5 szuper film, aminek a folytatása már biztosan elkészül

filmek,folytatás,második rész,mozi Forrás: Pinterest
Vannak filmek, amelyeknek megéri várni a folytatására! Szerencsére a legjobbak esetében erre sor is kerül: az alábbi 5 mozifilmnek már biztosan készül a második és/vagy harmadik része.

Amikor készül egy szuper film, ami a mozikban is óriási sikert arat, szinte borítékolható, hogy jönni fog a folytatás. Az viszont már egészen más kérdés, hogy erre mikor kerül sor: van, aminek a második része két évvel később már el is készül, de olyan is, amire 5-10 évet kell várnunk. Most ennek kapcsán gyűjtöttük össze, melyek azok a filmek, amiknek a folytatása már biztosan jönni fog, és dolgoznak is rajta.

1. Avatar 2

Minden idők legtöbb bevételét hozó filmje, az Avatar 2009-ben készült el, így ehhez képest kimondottan sok időbe telt a második rész elkezdése. Most már viszont biztosan jön a folytatás: James Cameron már dolgozik az új filmen, sőt, ezt még több rész követi majd, így jelenleg már forgatnak is. Erről Zoe Saldana is megosztott már képet. Előreláthatólag 2020-ban jön majd ki az Avatar 2.

2. Demóna 2

Nemrég derült ki, hogy Angelina Jolie szuper filmje, a Demóna folytatódik, és több régi szereplő is visszatér a második részben. Sőt, Elle Fanning már meg is osztotta az első képet a forgatásról.meg neki.

Azonban azt pletykálják, hogy a színésznő két gyermekének is akart szerepet adni a Demóna 2-ben, ám ezt Brad Pitt nem engedte.

Az összeállítás a joy.hu-ra kattintva folytatódik!