Kaia Gerber olyan durvát vonult, hogy arra csak a Crawford-gén lehet a magyarázat

Borítókép: Kaia Gerber olyan durvát vonult, hogy arra csak a Crawford-gén lehet a magyarázat Forrás: Getty Images
Az alma nem esett messze a fájától.

Cindy Crawfordot senkinek sem kell bemutatni, a modellek modellje nemrég ünnepelte 51. születésnapját, ennek ellenére egyszerűen bojkottálja az öregedés minden egyes jelét. Tavasszal speciel félmeztelen szexiskedéssel borzolta a kedélyeket a strandon.

Az alma nem esett messze a fájától, kvázi felfoghatatlan, mennyire gyönyörű a rutinos modell lánya. Azt meg már szinte félve hozzuk szóba, hány éves. Kaia Gerber szeptember 3-án töltötte be a 16-ot, pár nappal később pedig már egy divatbemutatót nyitott meg. Úgy vonult végig a fotósok kereszttüzében, ahogy csak a legnagyobbak tudnak:

Ez már a második bevetése volt múlt héten, Alexander Wang bemutatóját nyitotta meg szombat este New Yorkban. A debütálásán Calvin Kleint viselt egy héttel ezelőtt, és a szakemberek szerint pont úgy viselkedett, mint egy profi, aki évtizedek óta ezt csinálja. A mértékadó Vogue egyenesen szupermodellnek nevezte őt, ami kifejezetten hízelgő annak tükrében, hogy csupán pár percet töltött eddig a kifutón. Egy biztos, óriási potenciál rejlik a lányban, mutatjuk, miért: