Hihetetlen! Börtönbe került a Pretty Little Liars színésze

Borítókép: Hihetetlen! Börtönbe került a Pretty Little Liars színésze
És még dühkezelési tanfolyamra is járnia kell az eset miatt.

A sorozat véget ért tavasszal, a színészek pedig hamarosan teljesen új szerepekben próbálhatják ki magukat. Troian Bellisario például egy saját maga által írt filmben meséli el, milyen volt megküzdenie az anorexiával, míg a sorozat Jenna Marshalja hamarosan együtt szerepel a Harry Potterből megismert Tom Feltonnal. Azonban nem mindenkinek alakult ilyen jól a karrierje; a PLL egyik szereplőjét ugyanis 180 nap börtönbüntetésre ítélték.

Talán még te is emlékszel Andrew karakterére: ő volt az a srác, aki segített Spencernek tanulni (és gyógyszereket szerezni), majd miután egyre gyanúsabb lett, hogy ő a titokzatos A, felszívódott. A sorozatban egyébként azóta sem derült ki, hova tűnt és milyen szerepe volt az egész történetben.

A színészt, Brandon Jonest azért ítélték börtönre, mert tavaly fegyverrel a kezében fenyegette meg a szomszédját. A bíróság most döntött az ügyben, és a 180 nap fogság mellett három év próbaidőt és 30 nap közmunkát kapott, valamint dühkezelési tréningre is járnia kell.

Brandon nem nyilatkozott az ítélettel kapcsolatban, de tavaly annyit mondott, hogy veszélyben érezték magukat a barátnőjével, mert a szomszéd az ő udvarukban tartózkodott, ezért fenyegetőzött fegyverrel.

Te is imádtad a sorozatot? Akkor meg fogsz lepődni, mennyire sokat változtak a szereplők a kezdetek óta!