Rosie Huntington-Whiteley babát tervez

Borítókép: Rosie Huntington-Whiteley babát tervez
Az angol fehérnemű modell és színésznő 2010 áprilisa óta van együtt az akcióhős Jason Stathammal. Rosie legutóbbi nyilatkozatában utalt arra, hogy igen csak érettnek érzi magát már az anyaságra.


Fotó:Europress

A modell nemrég egy vele készült interjúban elmondta, hogy már nem idegenkedik az anyaság gondolatától, és lassan elérkezettnek látja az időt a szülésre. „Mindig dolgozó nőként gondolok magamra, de az anyaság egy nagyon fontos része lesz az életemnek. Szerintem a karrierem nagyon énközpontú - modellkedem, filmezek, ezek mind rólam szólnak. Én nem vagyok orvos, nem gondoskodom senkiről, nem mentek meg életeket. A szórakoztatóiparban élek, ami egy énközpontú világ. De egyszer eljön az a pont, amikor már nem akarok csak magammal törődni. Másokról szeretnék gondoskodni”- nyilatkozta Rosie.

Ez után a nyilatkozata után sokan úgy vélik, hogy Rosie már áldott állapotban van, vagy pedig direkt párjának, Jasonnak szólt a nyilatkozat. Vajon mit szól majd ehhez a férfi? Remélhetőleg semmi rosszat, hiszen így, 45 évesen már neki is igazán itt az ideje megállapodni.