Már 1564-szer megnézted a Szerelmes Shakespeare-t és még mindig elolvadsz tőle? Akkor ez a te sorozatod:

Borítókép: Már 1564-szer megnézted a Szerelmes Shakespeare-t és még mindig elolvadsz tőle? Akkor ez a te sorozatod: Forrás: Instagram
Oké, Shakespeare remek, ma is egészen könnyen fogyasztható darabokat írt – de róla valahogyan még mindig nem tudunk eleget. Eddig legalábbis így volt.

William Shakespeare-nek nemcsak a drámái világhírűek és figyelemre méltók, hanem az élete is; pontosan erre a tényre harapott rá a TNT amerikai tévécsatorna, ami júliusban mutatja be új tévésorozatát a világ legismertebb drámaírójának ifjú éveiről. Íme az előzetes:

Szerelmi háromszög, záptojásdobáló nézők a Globe Színházban, pergamenen sistergő lúdtoll, hírnévre és tapasztalatokra éhes sihedertekintet – a Will című tévésorozatban minden benne van, ami egy kosztümösfilm-rajongót kosztümösfilm-rajongóvá tesz.

A címszerepben egy fiatal kezdő színész, Laurie Davidson látható majd,

de a többi szereplő kiválogatásánál is minden bizonnyal kerülni kívánták a sztárokat. A leginkább talán még a nagy rivális, Christopher Marlowe költő-drámaíró szerepében feltűnő Jamie Campbell Bower lehet ismerős,

akit már láttunk a Twilight-sagában mint ellenlábas vámpírt, a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében pedig a fiatal Gellert Grindelwaldot játszotta.

Jamie mint Caius Volturi a Twilight – Újholdban

A Will első, tízrészes bemutatója július 10-én várható – magyar tévécsatornákon meg ki tudja, mikor.

Ha nem bírnád addig, itt ajánlunk még kosztümös sorozatokat: