Videó: Maddox és Shiloh Jolie-Pitt először beszélnek nyilvánosan egy filmbemutatón

Borítókép: Videó: Maddox és Shiloh Jolie-Pitt először beszélnek nyilvánosan egy filmbemutatón Forrás: Getty Images
Angelina Jolie szombaton Kambodzsában tartotta új filmjének világpremierjét, és a gyerekei közül ketten is szóltak néhány szót. Shiloh egyenesen khmer nyelven.

Február 18-án jelent meg először nyilvános eseményen Angelina Jolie azóta, hogy tavaly szeptemberben beadta a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen. És hogy emelje a tétet, mind a hat gyereke elkísérte új filmje, a First They Killed My Father kambodzsai világpremierjére.

17 éve járok Kambodzsába, kicsit a második otthonom lett azóta
kezdte a színésznő,

akinek régóta nagy szenvedélye volt megfilmesíteni ezt a történetet, amely egy emberi jogi aktivista önéletrajzán alapul. Loung Ung horrorisztikus eseményekről számol be a könyvében, amelyeket gyerekként a diktatúra évei alatt kellett átélnie.

Forrás: Getty Images
Angelina Jolie és Loung Ung, a First They Killed My Father alapjául szolgáló önéletrajz szerzője. Ő jegyzi a film forgatókönyvét is.

A filmbemutatón, amelyet az ősi Angkor templom-komplexumban rendeztek, részt vett a kambodzsai király és a miniszterelnök, valamint Angelina Jolie hat gyereke is, akik közül ketten a film produkciójában is közreműködtek. A 15 éves Maddox, aki Kambodzsában született, jegyzetekkel látta el a forgatókönyvet, a 13 éves Pax pedig fotókat készített a forgatáson.

A premieren rövid beszédet mondott Maddox és Shiloh Jolie-Pitt is. Maddox a következőt mondta:

Végre eljutottunk idáig. Nagy megtiszteltetés bemutatni önöknek ezt a filmet és anyám és a családom mellett állva tenni ezt. És most szeretném bemutatni Shiloh húgomat, aki szeretne valamit mondani.

Shiloh pedig annyit mondott khmer nyelven, hogy „Shiloh-nak hívnak, és szeretem Kambodzsát.” Nézzétek meg a videót:

A First They Killed My Father-ben végig khmerül beszélnek és csak kambodzsai színészek játszanak benne. Itt nézhetitek meg az előzetest, amely nemsokára látható a Netflixen: