A Dal elődöntőse öt éve még kisfiúként szerepelt az Éva magazinban – nézd meg, mennyit változott!

Borítókép: A Dal elődöntőse öt éve még kisfiúként szerepelt az Éva magazinban – nézd meg, mennyit változott! Forrás: Facebook
Csak néztünk: honnan ismerős a kép bal oldalán látható fiatalember? Aztán leesett.

Egy darabig erős déjá vu gyötört bennünket, amikor A Dal szombati adásában megláttuk ezt a fiút, aki egészen hajmeresztő dolgot művelt a zongorával:

Időbe telt, amíg rájöttünk, honnan ismerős ez a Zävodi művésznevű fiú, aki Berkes Olivérrel együtt adta elő a nagyon menő #háttérzaj című dalt. Ő bizony nem más, mint a most alig 18 éves Závodi Marcel, aki 2012-ben anyukájával szerepelt az Éva magazinban! Nézzétek:

Forrás: Éva magazin / Papp Évi, Schneider Zoltán

Persze nem mintha meg lennénk lepve! Az akkor kiskamasz fiúnak már komoly színházi múltja volt, gyerekszerepekben tűnt fel; azóta pedig, ha jól olvassuk, igen hamar lemezszerződése is lett, most meg énekesként, zeneszerzőként és zenei producerként is dolgozik. Nem rossz teljesítmény ilyen fiatalon! Magát A Dal-ban felbukkanó dalt is ő írta édesapjával, Závodi Gáborral együtt.

Annak idején, 2012-ben, egy szépséganyag számára fotóztuk Marcelt és édesanyját; olyan családokat kerestünk, ahol anyának és gyerek(ek)nek viccesen vagy látványosan egyforma haja van. A fotózásról videó is készült: