Meghallgattad már Rúzsa Magdi új dalát, amely a Kincsem című filmhez készült?

Borítókép: Meghallgattad már Rúzsa Magdi új dalát, amely a Kincsem című filmhez készült? Forrás: Facebook
A Felveszem a szárnyakat a Kincsem-film végefőcímdala, amelyet márciustól játszanak a mozik.

Pár napja mutatták be Rúzsa Magdi új dalának videoklipjét, amelyben eddig nem látott képkockák is felbukkannak a Kincsem című filmből. Íme, nézzétek:

A Kincsem egy tőrőlmetszett kosztümös-romantikus drámának ígérkezik Herendi Gábor rendezésében, amelynek főszereplője, Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) bosszút szeretne állni apja gyilkosán, csakhogy közben beleszeret annak lányába (Petrik Andrea). Ezért nem marad más hátra, mint a nagy ellenlábas versenylovát legyőzni. A film egyben vérzivataros történelmi tabló is a 48-as szabadságharc bukásától a kiegyezésig tartó nem egész két évtizedről.

Forrás: Facebook
Nagy Ervin a Kincsem egyik jelenetében
A Kincsem örökre emlékezetes marad nekem. Vívhattam csábíthattam, mulathattam, lovagolhattam, versenghettem, megmenthettem, gyűlölhettem, üvölthettem és őrjönghettem. Mindez a bennem élő kis srácnak, aki az Egri csillagokon, a Tenkes kapitányán nőtt fel és mindig valami hasonlóban szeretett volna szerepelni hatalmas ajándék. Megtörtént velem az a csoda, hogy Magyarországon forgathattam egy szuperprodukciót, aminek minden egyes alkotója magyar.
idézi a forgatásról kiadott sajtóközlemény Nagy Ervin lelkes beszámolóját.
Petrik Andrea alakítja Klara von Oettingen szerepét, akibe Nagy Ervin karaktere beleszeret

A Kincsem március 16-tól látható a mozikban – megnézitek?